-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Tiramisu i glas
Den italienske dessert tiramisu er et sikkert hit hos mange.
2-3 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Køletid: 1 time
- Ikke fryse-egnet
- (3-4 personer)
- 1 bæger pasteuriserede æggeblommer (2 stk.)
- 2 spsk sukker
- 150 g mascarpone
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider (1½ stk.)
- 8-12 ladyfingers
- ¾ dl Marsala (eller anden hedvin/spiritus)
- ¾ dl stærk kaffe
- kakao
- 1. Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme og pisk mascarponeosten i.Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
- 2. Knæk kagerne i mindre stykker, dyp dem i Marsala og kaffe og læg dem lagvis med cremen i 2-3 portionsglas.
- 3. Stil desserten koldt mindst 1 time og gerne natten over.
- 4. Drys overfladen med sigtet kakao umiddelbart før servering.