-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Tomatsalat med oliven & mandler
En frisk tomatsalat, hvor spanske smagsgivere kommer i spil.
4-6
Ingredienser
- 50 g mandler, gerne spanske marcona-mandler
- 50 g grønne oliven med sten
- lille bundt basilikum eller persille
- 800 g tomater
- 50 g løg, gerne salatløg
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- 1½ spsk sherry eller hvidvinseddike
- evt. ½ tsk sukker
- 1 tsk sød paprika eller stærk efter smag
- salt
- Sådan gør du: Bland dressingen. Rist mandlerne på en stegepande ved middel varme, til de er gyldne. Vend i dem undervejs. Hak dem groft. Skær olivenkødet af rundt om stenene. Skyl, tør og hak persillen. Skær tomaterne i skiver, og pil og skær løget i tynde ringe, og bland begge dele på et fad. Smag dressingen til med eddike, salt og paprika sammen med et stykke tomat og lidt løg. Dryp dressing over, og pynt med persille eller hele basilikumblade, mandler og oliven.