-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Skøn trifli med hindbær
Trifli er en elsket dessert-klassiker, som kan varieres i det uendelige med forskellig slags frugt, bær eller kompot og vaniljecreme, flødeskum, makroner og andre gode sager. Her har vi lavet trifli med hindbær og pisket en skøn konditorcreme til. Det er bare godt! Få opskriften her:
Trifli til 6 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Gammeldags konditorcreme:
- 1 vaniljestang
- 3 dl piskefløde
- 1 dl sødmælk
- 5 æggeblommer
- 1 spsk maizenamel
- 125 g sukker
- 2 dl piskefløde
- Tilbehør:
- 250 g hindbær
- 1 dl hindbærlikør, alternativt halvt hindbærsaft, halvt muscatvin
- ca. 30 ladyfingers
- 2 ½ dl piskefløde
- evt. frysetørrede hindbær.
Sådan gør du
- 1. Skrab vaniljekornene ud af stangen, og bland med fløde og mælk. Varm blandingen op i en gryde, til det er lige under kogepunktet. Tag den af varmen.
- 2. Pisk æggeblommer med maizena og sukker, og hæld fløde-mælke-blandingen over. Hæld så blandingen tilbage i gryden, og varm den op under svag-medium varme, indtil den tykner. Hæld den i en beholder uden låg, og lad den køle helt af. Det tager et par timer i køleskabet.
- 3. Når cremen er helt kold, piskes fløden til skum og vendes med cremen. Læg et par hindbær i bunden af 6 glas. Del ladyfingerne i mindre stykker, og læg dem oven på bærrene. Dryp med hindbærlikør eller -saft. Læg et par skefulde creme ovenpå. Gentag processen, og top med flødeskum og ekstra hindbær. Drys evt. med lidt frysetørrede hindbær.
PRØV OGSÅ: Eton mess med råsyltede jordbær