Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Læbestift
Foto: Hanna Tveite. Instagram @Kailijumei Læbestiften fra Kailijumei er elsket i mange lande.

Læbestift unikt til dig

Denne smukke læbestift har en helt unik egenskab

Det flotte udseende får mange makeup-entusiaster til at dåne, men det er faktisk ikke grunden til, at vi har skrevet denne læbestift på vores ønskeseddel.

Hvis du er ekstra makeup-interesseret, har du måske allerede hørt om den.

De seneste par måneder er den smukke Kailijumei-læbestift nemlig dukket op overalt på Internettet, hvor den er blevet rost til skyerne, og ivrige kunder har fået mærkets onlineshop til at melde udsolgt kort tid efter lanceringen.

Og dét kan vi godt forstå.

Den unikke læbestift fra det thailandske mærke har nemlig en ægte miniature-blomst placeret midt i stiften, som er omgivet af guldfarvede flager, og så er etuiet i en skinnende guldfarve fra top til tå.

Udover at have et yderst Instagram-venligt udseende, skulle læbestiften også indeholde en helt særlig funktion.

Farven skulle nemlig eftersigende være helt klar, når du lægger den på læberne og kort tid efter skifte til en helt unik farve alt efter din kropstemperatur og PH-værdi. Den kan derfor både vise sig som en fin lys pink eller mere rødlig farve på læberne.

Sundhed- og skønhedsblogger Sarah Posin har prøvet læbestiften en hel dag, hvor den angiveligt hverken smittede af på servietter eller vinglas. Alene dét er grund nok til, at vi må prøve den.

Læbestiften kan købes på de fleste udenlandske skønhedssites, men foretrækker du en dansk, kan du finde den her til 139 kroner. Blomsten findes i forskellige farver, men selve læbestiftens farve er den samme, uanset hvilken blomst du vælger.

Se, hvad vi ellers skriver om: Læber, Makeup og Skønhed