Jane Faerber Keto på 4 uger

Foto: PR/Politikens Forlag Jane Faerber er aktuel med ny bog, KETO på 4 uger.

Vægttab & fedtforbrænding med KETO - på 4 uger

Jane Faerber er aktuel med en ny bog, KETO på 4 uger, som er en guide til, hvordan du kan øge fedtforbrændingen og gå ned i vægt. Læs mere og få opskrifter her.

Forfatter Jane Faerber har om nogen fået LCHF og KETO indført i danskernes ordforråd. Hun har hjulpet danskerne ned i vægt gennem sine online vægttabsforløb, og hun står bag sundhedsbloggen, Madbanditten.dk. Og nu har hun skrevet en ny bog, KETO på 4 uger, der er en guide til KETO. Heri viser Jane Faerber, hvordan du ved hjælp af både kostplaner til hele dagens måltider og praktiske retningslinjer kan lykkes med dit vægttab, uden at du behøver at tælle hverken kulhydrater eller kalorier.

Bliv klogere på, hvad KETO er her

"Med KETO har jeg set ting, jeg ikke ville tro, var sande, hvis de ikke var sket for øjnene af mig. Jeg har set overvægt på helt op til 30, 40 og 50 kg smelte væk på bare 1 år hos folk, der ellers tidligere har ’prøvet alt’ for at gå ned i vægt. Jeg har mødt binge eatere (overspisere), der har brugt tusindvis af kroner på terapi, der pludselig mister lysten til at overspise. Jeg har mødt overvægtige, der ikke tør fortælle deres diætist, at de endelig går ned i vægt, fordi det sker ved at gøre det modsatte af, hvad de ellers har fået besked på at gøre. Jeg har set blodsukker og blodtryk, der normaliseres på ganske få uger. Jeg har mødt mennesker med diabetes 2, der ikke længere har symptomer på sygdommen. Jeg har set eksem og hudlidelser forsvinde uden brug af dyre cremer eller skrappe medikamenter," fortæller Jane Faerber bl.a. om KETO i bogens forord.

I bogen kan du netop også møde nogen af dem, der har prøvet KETO, og som fortæller om deres oplevelser. En af dem er Line, som har tabt sig 40 kilo.

"Jeg fik et chok, da jeg kiggede på vægten, og tallet sagde 114,7 kg. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre noget, men jeg havde hele tiden hovedpine og en stor baby, der krævede en masse af mig. Mit vigtigste redskab til at komme igennem dagen var Treo, cola, chips, bland-selv-slik og et dejligt stort tæppe. Nytårsaften 2018 lavede jeg et nytårsforsæt om at komme under 100 kg i 2019. Jeg havde foræret mig selv KETO-bogen i julegave, og det lød lige som noget for mig. Midt i februar var de første 12 kg allerede røget, men dét, der imponerede mig mest, var, at jeg pludselig ikke mere havde lyst til de søde sager. Resten af familien kunne sidde foran mig fredag aften kl. 19 med store slikskåle fyldt til randen, men det rørte mig ikke.

Jeg begyndte også at mærke mange andre gode ting ved min nye livsstil. Min hud blev pænere, mit hår blev ikke længere fedtet op ad formiddagen, jeg stoppede med at snorke, fik mere energi og min mave var ikke længere oppustet. I dag er jeg desuden symptomfri for PCOS og endometriose. Derudover har jeg ikke et eneste migræneanfald eller hovedpine. Og min psoriasis er næsten forsvundet.

Nu siger vægten 74,5 kg, og jeg har tabt 40 kg helt uden at dyrke motion. Kun ved at lægge kosten om til KETO. Så hvorfor lykkedes jeg denne gang? Jeg tror, det er, fordi det er lækker mad, der gør, at jeg aldrig sulter, og fordi det er hurtigt og nemt at lave maden. Det passer ind i en familie med mand og 4 børn. Og fordi der var hurtige resultater både på vægten og på helbredet. Det eneste, jeg har fortrudt, er, at jeg ikke startede noget før!"

KETO er kort fortalt en kost, der sigter efter at få kroppen til at skifte fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding (ketose). Det er et metabolisk skifte, der sker, når man spiser meget få kulhydrater. Den fedtforbrændende tilstand har en appetitdæmpende virkning, der betyder, at du kan spise dig mæt men stadig gå ned i vægt.

I bogen, KETO på 4 uger, får du udover guides og praktiske råd energiberegnede opskrifter med få kulhydrater, samt 4 ugers kostplaner til vægttab.

OPSKRIFTEN er fra bogen KETO PÅ 4 UGER af Jane Faerber

KETO på 4 uger er en nem og praktisk guide til KETO. Jane Faerber viser dig, hvordan du ved hjælp af både kostplaner til hele dagens måltider og praktiske retningslinjer kan lykkes med dit vægttab, uden at du behøver at tælle hverken kulhydrater eller kalorier.

keto-4-uger-bogforside.jpg

KETO er en kost, der sigter efter at få kroppen til at skifte fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding (ketose). Det er et metabolisk skifte, der sker, når man spiser meget få kulhydrater. Den fedtforbrændende tilstand har en appetitdæmpende virkning, der betyder, at du kan spise dig mæt men stadig gå ned i vægt.

OM FORFATTEREN JANE FAERBER er 43 år og forfatter til flere bøger om LCHF og KETO. Herudover driver Jane online vægttabsforløb og blogger på Danmarks største sundhedsblog, Madbanditten.dk, der hver måned besøges af mere end 350.000 danskere.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vægttab, Keto, Kostplan og Slankekur