yogarejse
SPONSORERET indhold

Kom med på yogarejse til Fuerte Ventura

Hvis batterierne er flade, så riv en uge ud af kalenderen, rejs mod sydligere himmelstrøg og overgiv dig til yoga, surf og gåture langs stranden.

Af: Mette Damgaard Petersen Foto: Getty
06. sep. 2017 | Sundhed | Fit living

Indånd fred, glæde og strålende lys til hver eneste celle af din krop. Udånd alt det, du ikke længere har brug for i dit liv,” lyder det fra yogalærer Jannie Maria Mariager. Og med disse vise ord bliver ugen skudt i gang. Undervisningen foregår i en smuk, ottekantet yogasal med højt til loftet, æstetisk indrettet med dekorative fliser og rustikke vægge. Lyset strømmer ind fra alle sider under den afslappende savasana, hvilestillingen, der afslutter yogatimen på La Pared, et mindre, nyåbnet resort på den kanariske ø, Fuerte Ventura. Hotellet er indrettet rustikt i brændte terracottafarver. Øen er gold og forblæst og minder mest af alt om et månelandskab. Men til en uges fred og fordybelse kan det være velegnet.

Der er yoga to gange om dagen, klokken 8.30 og igen klokken 18 og cirka 25 på holdet. Morgentimen er den hårdeste. Her udfører du udfordrende og styrkende positioner og balanceøvelser. Varmen blusser i kinderne, arme og ben dirrer under dig af anstrengelse, og

Kroppen værker efter nogle dages yoga morgen og aften. Men her hjælper et karbad. Som dagene går, aftager ømheden igen, og mærkes kun i yderpositionerne i yogatimerne.  

LÆS OGSÅ: 4 yogaformer: Find den, der passer dig bedst

Det sunde valg

Hotellets buffet er en del af sundhedskonceptet Healthy Food by Playitas – lækker og frisklavet mad og udvalgte sunde retter. Men når de sunde smoothies og grøntsagsretter bliver placeret side om side med pandekager og chokoladesmør om morgenen eller pizza og pasta om aftenen, er det stadig en udfordring at spise sundt. Der havde det været mere optimalt at slippe at skulle træffe det valg, når du nu rejser til et sportsresort med sundhedsfokus. Men nej – sundhed er nok altid et aktivt tilvalg.

De sidste dage foregår morgenyoga udendørs. Det blæser koldt, og himlen er mørkegrå af skyer. Nede ved den udendørs multicourt-bane, klarer det dog som ved et mirakel op, og solen varmer de udmattede kroppe.

LÆS OGSÅ: Tank ny energi på yogacruise i Middelhavet

At dyrke yoga uden for med solen i ansigtet, vinden i håret og uendelig blå himmel over dig, giver små glædeskvulp i maven. Ved timens afslutning hersker en opløftet stemning og småsludren på kryds og tværs.

Som ugen lakker mod enden kommer du mere og mere ned i gear og får fysisk og mental ro i krop og sind. Men efter en uge med uanede mængder tid, ro og stilhed, begynder du også automatisk at glæde dig til at vende tilbage til den vante travle livsstil og hverdag

Anbefalet til dig