'Kender du typen' i opløsning: Nu forklarer hun sin exit
SPONSORERET indhold

'Kender du typen' i opløsning: Nu forklarer hun sin exit

I sidste uge afslørede den populære vært, at hun har valgt at slutte sin tid på tv-programmet ‘Kender du typen’. I sin story på Instagram fortæller hun nu hvorfor.

Af: Lotte Knudsen Foto: Karsten Mud / Søren Ewald Ebbesen
04. okt. 2022 | Livsstil

Da der sidste år skulle findes en ny vært til livsstilsprogrammet ‘Kender du typen’, faldt valget på Anna Lin, der har startet sin karriere som tv-vært på ‘Ultra’.

Efter kun et år har den unge vært dog valgt at stoppe, og i en længere spørgerunde på sin story på Instagram forklarer hun nu hvorfor.

"Jeg sagde ja til jobbet med en drøm og forventning om at udvikle mig som vært og formidler. Det føler jeg virkelig, jeg har gjort, og nu er jeg klar til nye eventyr og udfordringer," skriver hun ifølge HER&NU.

Hendes beslutning kommer i kølvandet af, at livsstilsekspert Flemming Møldrup valgte ikke at forlænge sin kontrakt med DR.

"Derudover giver det mening for mig at stoppe nu samtidig med Flemming, så Anne kan bygge noget godt op med et nyt hold," fortæller Anna.

Det blev i alt til to sæsoner af ‘Kender du typen’ for Anna Lin, men trods den korte tid er DR-værten fyldt op af gode minder, og når folk spørger hende, hvilket program der er det fedeste, som hun har medvirket i, lyder svaret:

"Det er så svært at vælge, men jeg bliver nødt til at sige “Kender du typen?” på grund af de her to stjerner. Vi har haft det så sjovt, og jeg holder så meget af dem," skriver hun til et foto af hende og de to livsstilseksperter.

Nye eventyr

Anna Lin løfter også sløret for, hvad der venter hende rundt om hjørnet.

"Jeg elsker at lave fjernsyn, og jeg lover, at vi ses på skærmen igen," skriver hun.

Derudover har tv-værten lige afsluttet optagelserne til endnu en sæson af ‘Den grønne optur’, hvor hun og Thøger Kirk kigger efter grønne løsninger i verdens mest CO2-udledende land: USA.

Anne Glad er sidste tilbageværende medlem af de tre faste medvirkende i 'Kender du typen'. Her kan du læse om den populære livsstilsekspert. 

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig