Brug Tinder i dag
SPONSORERET indhold

Er du på jagt efter kærligheden? Så er det i dag, du skal finde din Tinder-app frem

Det er bare med at swipe løs den 3. januar. Læs her hvorfor.

Af: Amalie Holm Foto: All Over
03. jan. 2017 | Livsstil | ALT.dk

Det er ikke nogen hemmelighed, at applikationen Tinder er blevet en koloenorm succes - både herhjemme og i udlandet. Ifølge iTunes har Tinder allerede ført til 10 milliarder matches, hvilket i den grad løfter sløret for, at vores datingkultur er flyttet ind på vores smartphones.

LÆS OGSÅ: Når manden har flere veninder end venner

Men hvornår på året er der størst sandsynlighed for, at de ihærdige swipes til enten højre eller venstre på vores mobilskærme bringer et match med sig? Det har et større britisk studie netop afsløret. Og til vores held skal vi ikke vente længe. Den 3. januar er nemlig den dag på året, hvor flest personer forventes at bruge de store dating-apps som Tinder og OkCupid. Studiet er foretaget af Match.com, der ejer begge datingsider, og de regner med en stigning på 37 procent i aktivitet netop i dag.

Det skriver irske The Sun.

Hvis man går og leder efter den store kærlighed, eller måske bare lidt uforpligtende sex, kan det altså betale sig at komme til Tinder-tasterne netop i dag. Desuden afslører studiet, som er foretaget blandt 1.000 brugeres aktivitet på dating-apps, at der i dag vil være flere mænd, der søger kærligheden. Og det er jo ikke dårligt.

God jagt!

LÆS OGSÅ: Line søgte hverken bolig eller job på Facebook – men en kæreste

LÆS OGSÅ: Da jeg matchede med to kendte mænd på en dating-app

LÆS OGSÅ: Flyv, sagde han og gik. Jeg faldt