Thailand

Foto: Privat Phuket

Phuket

Rejsetip til Phuket - fra en dansker i Thailand

Sofie Lund Frydendahl arbejdede som designer i Danmark, da hun i 2009 sammen med manden Noah drog til Thailand med en drøm om at prøve en helt anderledes hverdag. Det har hun i den grad fået, og her får du hende og Noahs bedste tip til Thailand, Phuket.


"Unik mode"

Phuket er langt fra et shoppingmekka for skandinaviske fashionistas. Lækre modebutikker er her ikke mange af, men til gengæld er skrædderne billige, så når vi skal have nyt tøj, foretrækker vi at få det syet. Vores skrædder hedder NI og har sit beskedne værksted i udkanten af Patong.


38 Pisitkaoranee Rd. Patong


Læs også rejseartiklen I Love NYC 

"Stribevis af stoffer "CHOK THAVEE TEXTILE er proppet med tekstiler fra gulv til loft – på begge etager. Gå på opdagelse i fine boucléstoffer, lækre tern og eksklusive cashmere blends. Tæt på ligger den fine Thalang Road med flere stofbutikker.


64/2-3 Ratsada Road, Tumbol Taladnaue, Muang District."Teatime"

Til shopping hører også café-besøg. CAFÉ Y TÉ er en hyggelig lille kølig oase, hvor man altid er i godt selskab, og så har jeg aldrig smagt en bedre cheese-cake!


92/1 Phangnga Rd. Talat Yai, Cafeytephuket.com.

 

"Hemmelig strand"


Der er mange fantastiske badestrande på Phuket, men der er kun én rigtig god snorkelstrand – som også er det perfekte sted at nyde solnedgangen. Den ligger vest for Nai harn strand. Du finder den ved at køre ad en lille hemmelig vej igennem LE ROYAL MERIDIEN PHUKET YACHT CLUB.

Nai harn Beach. Phuket.com/yacht-club."Fra jord til bord"

SHANTI LODGE er én af de restauranter, vi ofte besøger. De dyrker selv deres grøntsager, som oftest bliver til fabelagtige vegetarretter, til meget rimelige priser.


1/2 Soi Bangrae, Choafa Nok Road, Shantilodge.com

 

Nøgleord: Phuket, Thailand, Sofie Lund Frydendahl, hemmelig strand.

Fakta

Sofie Lund Frydendahl arbejdede som designer i Danmark, da hun i 2009 sammen med manden Noah drog til Thailand med en drøm om at prøve en helt anderledes hverdag.„Heldigvis fik vi afkræftet alle vores sex-turismefordomme om Phuket og fandt i stedet en ø med små markeder, gode restauranter, fantastiske ubesøgte strande og en masse søde mennesker – og fik ideen til vores smykkefirma, Sakdidet Road.

Da varehuset Harvey Nichols i London spurgte, om de måtte sælge vores smykker vidste vi, at vi havde ramt rigtigt“.

Sakdidetroad.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Thailand