Marie-Louise Bregendahl
SPONSORERET indhold

”Hvorfor vil han ikke have mig?” Her er det ærlige svar

Løber du konstant ind i mænd, der ender med at afvise dig, er der gode grunde til at kigge indad og stille dig selv to spørgsmål, mener klummeskribent Marie-Louise Bregendahl.

Af: Marie-Louise Bregendahl Foto: Mathilda Yokelin
06. jul. 2018 | Livsstil | ALT.dk

”Jeg er hende, der modner dem – men aldrig høster frugten”

Sådan fotalte en smuk kvinde mig for nyligt, da hun beskrev sit forhold til mænd.

Og den følelse kender jeg desværre godt.

Et af mine egne allermest smertefulde mønstre, da jeg var single, var nemlig altid (det føltes i hvert fald som altid) at falde for en mand, som var (troede jeg) det helt perfekte match – lige indtil vi efterfølgende havde et stormfuldt forhold i 3-4 måneder.

Og så - som et lyn fra en klar himmel - når jeg virkelig begyndte at blive sådan rigtig forelsket og kunne se en fremtid med ham, så havde han ikke liiige de rigtige følelser, eller var ikke liiige klar til et forhold.

Ring any bells?

Afvisningen gjorde ondt i sig selv, men den værste del af det var faktisk, at hver eneste gang dette scenarie fandt sted, gik der ca. et par uger, og så hørte jeg fra andre (eller fra facebook, hvor det jo altid var "sjovt" at udspionere mænd, jeg ikke var kommet mig over), at mændene havde fundet deres livs kærlighed stort set lige efter, at de var gået fra mig.

What the hell!

Det efterlod mig med den helt igennem forfærdelige følelse af at være ”hende den forkerte”. Hende som de godt gad at knalde med, men ikke gad at giftes med, for nu at sige det lidt groft.

Lige præcis dette mønster var faktisk det, der fik mig til at indse, at den eneste ting, som alle disse mænd havde tilfælles… ja, det var jo mig. Og det var derfor også mig, der skulle igang med at tage ansvar for, at noget nyt skulle ske, hvis jeg ville have et andet kærlighedsliv.

Fordi jeg ikke længere gad at sidde tilbage med følelsen af at skulle starte forfra igen og igen - uden at komme til det sted, hvor jeg virkelig gerne ville være.

Hvis du genkender bare en lille smule af dette frustrerende kærligheds-setup, så prøv at stille dig selv disse to spørgsmål:

”Hvad sætter jeg på standby lige nu i mit liv – mens jeg venter på, at den rigtige kæreste dukker op?”

”Hvilken følelse er det, jeg venter på, at den helt rigtige kæreste skal give mig – og hvordan kan jeg selv begynde at skabe mere af den følelse, inden jeg møder ham?”

En af nøglerne til at tiltrække den rigtige mand for dig, er at begynde at leve det liv, som du drømmer om at have med ham – uden ham.

Ikke fordi, at du så skal leve resten af dit liv alene, eller fordi du nu kan opfylde alting selv. 

Men fordi du kun kan tiltrække det, du synes, at du mangler, ved at starte med at ”lege”, at du allerede har det.

Så stop med standby – i gang med at leve.

For nu gider du ikke at lade dig nøjes mere.

Anbefalet til dig