Linette og kæresten Søren

Foto: Sara Skytte Når din ekskæreste hjælper dig med at finde en ny kæreste

Ekskærester og kærlighed

Linette: "Min ekskæreste sendte mig i armene på min nye kæreste"

Mennesker mødes, og sød musik opstår. Men nogle par møder hinanden under lidt mere spektakulære forhold end de fleste.

Der var engang to meget unge teenagere, som holdt op med at holde i hånden. Men den ene af dem syntes, at den anden var en sød pige, som kunne gøre en tredje teenager glad.

– Jeg havde en kæreste, da jeg var omkring 14 år. Vi var ikke rigtig kærester, for det var ikke andet end at holde i hånd. Da vi holdt op med at være kærester, skrev han en sms. Der stod bare et telefonnummer og: "Her er nummeret på din nye kæreste." Vi havde mange fælles venner, men Søren havde jeg aldrig mødt, husker Linette Bach, som i dag er 25 år.

Linettes ekskæreste havde sendt samme besked til Søren – blot med Linettes telefonnummer i, og selv om Søren var nysgerrig, nåede han ikke at reagere på den.

LÆS OGSÅ: Ida faldt for sin gamle nabo: "Jeg kom pludselig til at tænke på, hvordan det ville være at have sex på det kontor"

Den første sms

En aften hvor Linette sad sammen med en veninde, tog hun nemlig mod til sig.

– Jeg skrev en besked til Søren, og han svarede. Det endte med, at vi skrev sammen hele aftenen.

Søren var også single, og på et tidspunkt fandt Linette og Søren frem til, at de skulle mødes. Dengang lavede Linette radio sammen med sine søskende, og derfor blev Søren og en af hans kammerater inviteret i studiet i Faxe, hvor Linette boede.

– Jeg kunne med det samme se, at han var min nye kæreste. Han var en flot fyr med brune øjne, og så var han tynd som en pind. Han var dog også temmelig genert, men sagde hej og lignede en, der prøvede at gemme sig. Vi sad og lurede på hinanden hele tiden, og vi var begge tiltrukket af hinanden.

I udsendelsens pauser snakkede Linette og Søren og lærte hinanden at kende. Fra den dag begyndte de at mødes i et industrikvarter i Faxe, hvor Linette og hendes venner hang ud om aftenen. Han kørte de seks kilometer på knallert fra den lille by, hvor han boede og til Faxe for at snakke med Linette, ligesom Linette ind imellem sprang ud af sit vindue for at møde sin udkårne sent om aftenen.

LÆS OGSÅ: Julie Berthelsen: "Man må gerne kunne se, at jeg er lidt for tyk, har en baby på armen og ikke har sovet i månedsvis"

– Der gik ikke ret lang tid, før jeg faldt for ham. En aften hvor han stod og røg en cigaret, bad jeg ham om at smide cigaretten, så jeg kunne give ham et kys. Det var han noget paf over, griner Linette.

Hvid brud

De to så hinanden fire-frem gange, inden Linette skrev til Søren, om de skulle være kærester.

– Han syntes, det gik lidt hurtigt, men der gik fire uger, så var han overtalt. Fra den dag tilbragte vi al tid sammen, og vi var også meget sammen med min eks. Han syntes, det var sjovt, at han havde lavet et kærestepar.

Den dag i dag kan hun sagtens huske, hvad hun faldt for.

– Han var en rigtig drengerøv, han var mere fremme i skoene end min eks, som havde ført os sammen, var. Han var mere moden og ikke bange for at få et kys. Han var god til at give komplimenter, og de andre måtte gerne høre, at han syntes, at jeg var en pæn pige.

Linette har altid drømt om at stå hvid brud, og igennem årene luftede hun mange gange tanken for Søren, og da de havde været kærester i ni år, blev de gift.

LÆS OGSÅ: Preben Kristensen om sit forhold: "Hvis vi ikke blev gift, kunne vi jo ikke blive skilt"

– Vi har da haft pauser og slået op et par gange gennem årene, men vi er altid sammen igen efter max tre måneder. Det er lidt vanvittigt, at vi mødte hinanden så tidligt. Det er jo mange år endnu, vi skal være sammen, men det er den rette, jeg har fundet – eller rettere: En anden har fundet ham til mig.

Om Linette

Navn: Linette Bach

Alder: 25

Civilstand: Kæreste med Søren på 24 år, som hun har to børn med

Bopæl: Faxe

Job: Læser til SOSU-assistent

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Parforhold, Forelskelse og Kærestesorg