-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Chokoladebombe
Denne kage er inspireret af en opskrift fra det berømte Hummingbird Bakery i London, som laver de lækreste kager, cupcakes og desserter. Bag den heftige chokolade-sag som lækker dessert, den bliver konfektagtig og meget intens i smagen.
Ingredienser
- 200g rørsukker
- 200g god kvalitets chokolade
- 200g smør
- 4 æggeblommer
- 4 æggehvider
- 1/2 tsk salt
Sådan laver du en chokoladebombe:
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Smør en springform godt med smør, og læg bagepapir i bunden.
- Smelt chokolade og smør over et vandbad, og afkøl blandingen til stuetemperatur.
- Pisk æggeblommer med 100g sukker, til blandingen bliver hvid og tyk. Fold chokoladeblandingen i de piskede æggeblommer.
- Pisk æggehviderne stive, og tilføj de sidste 100g sukker en skefuld af gangen. Vend forsigtigt de to skåles indhold sammen, og hæld dejen i springformen.
- Bag kagen i 35-40 minutter på varmluft.
- Kagen synker sammen, efter den er taget ud af ovnen – det gør ikke noget.
- Afkøl, og server – gerne med flormelis på toppen.
- Smager også godt med en skefuld god vaniljeis ved siden af.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter