-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Chokoladedessertkage med orange og blommer
Skøn chokoladekage med orangesmag fra revet appelsinskal og Grand Marnier. Den lækre dessertkage serveres med flødeskum og blommer på toppen.
8-10 personer
Ingredienser
- 250 g smør
- 250 g mørk chokolade, ca. 60 % kakaoindhold
- 250 g sukker
- 4 æg
- 2 spsk. hvedemel
- 1 dl Grand Marnier
- 2 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
- Pynt:
- 2 spsk. sigtet kakaopulver
- blommebåde og frisk mynte
- Tilbehør:
- flødeskum, blommer og kiwifrugter
- For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir.
- Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og smeltchokoladen heri. Rør sukkeret i.
- Rør æggene i chokoladeblandingen. Vend hvedemel i chokoladeblandingen.Rør Grand Marnier og appelsinskal i.
- Hæld dejen i formen.
- Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.Afkøl kagen. Den skal være fugtig og blød i konsistensen.
- Pynt kagen med kakaopulver, lidt blommebåde og mynte.Server kagen med flødeskum, blommebåde og kiwi.