-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Frossen granolabar
Barerne er gode før løbetræning. Hvis du skal ud at løbe i over en time, så spis halvanden bar.
7 stk. barer
Ingredienser
- BUND:
- 100 g havregryn (evt. glutenfri)
- 14 friske dadler uden sten
- 1 spsk. smeltet kokosolie
- 1 knsp. vaniljepulver
- TOP
- 200 g skyr
- 50 g mascarpone
- 75 g blåbær + 25 g til pynt
- 1 knsp. Stevia MaxSød
- SÅDAN GØR DU:
- Kør havregryn, dadler, kokosolie og vanilje i en foodprocessor, til det hænger sammen. Kom massen over i en lille form på cirka 15 x 10 cm, og pres den ud i hele formen.
- Kom alle ingredienser til toppen i en blender, og blend det sammen. Fordel massen oven på bunden, og drys med de friske blåbær til sidst.
- Sæt formen i fryseren i minimum et døgn, og skær herefter 8 barer med en skarp kniv. Tag en bar ud af fryseren, et par minutter inden den skal spises.
- Tip! Man får lidt følelsen af, at man spiser en isbåd med blåbærsmag. Og hvem vil ikke gerne spise isbåde til hverdag? Jeg tør vædde på, at dine børn også vil synes, de er et hit!