-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Karamelblommer med mazarin
En saftig mazarinkage i selskab med blommer i karamelsauce - mums!
(6 pers.)
Ingredienser
- Blommer i karamel:
- 6-12 blommer
- 50 g smør
- 4 spsk. sirup
- 2 spsk. sukker
- 1 dl piskefløde
- Mazarinkage:
- 100 g ren rå marcipan
- 100 g sukker
- 100 g blødt smør
- 2 æg
- 1½ spsk. hvedemel
- 50 g fintmalede mandler
- Desuden:
- 100 g smeltet mørk chokolade
- Tilbehør:
- flødeskum
- Skyl blommerne, og del dem i halve. Fjern stenene. Kog smør, sirup, sukker og fløde i en tykbundet gryde, til det får en gylden farve. Kom blommerne i, og kog dem et par min. Skindet øsner sig på blommerne. Tag nu forsigtigt blommerne op uden skindet. Læg dem på en tallerken.
- Kog karamellen ind et par min. sammen med skindet fra blommerne (de giver karamellen farve), og kassér herefter blommeskindet. Lad karamellen køle lidt af.
- Rør marcipan og sukker sammen. Tilsæt smørret, og rør dejen jævn. Kom æggene i ét ad gangen. Bland mel og mandler, og vend det i.
- Lav en form af bagepapir og klips (15 x 15 cm), og smør den med smør. Kom dejen heri.
- Bag mazarinen ca. 35-40 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen, og betræk den med smeltet chokolade. Portionsanret kagen, og server med blommer, karamel og flødeskum.