Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på Mette Blomsterbergs figenkonfekt
Foto: John Bendtsen Mette Blomsterbergs figenkonfekt.

Mette Blomsterbergs opskrift på figenkonfekt

Blomsterbergs figenkonfekt

Vil du lave fornuftigt snold, så prøv Mette Blomsterbergs figenkonfekt - du vil ikke fortryde det.

Ca. 15 stk.
Print

Mette Blomsterbergs figenkonfekt

150 g tørrede figner, grofthakkede
50 g tørrede abrikoser, grofthakkede
50 g usaltede pistaciekerner, hele

Sådan laver du Mette Blomsterbergs figenkonfekt

Ælt alle ingredienser godt sammen med hænderne til en rimeligt sammenhængende konfektmasse. For en form, ca. 8 x12 cm (evt. en madkasse!), med bagepapir, og fyld massen heri.

Sørg for at trykke konfekten rigtigt godt ned, så overfladen er plan, og alle hjørner er fyldt helt ud. Stil tildækket i køleskab til næste dag, hvor den med en skarp og hele tiden rengjort kniv skæres i kvadrater.  

Opbevares tildækket i køleskab med bagepapir imellem lagene.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs julekarameller

SE OGSÅ: Blomsterbergs valnøddekugler

SE OGSÅ: Blomsterbergs appelsin-nougat-snitter

Tip

Dette er jo fornuftigt snold og kan også være en lille sød overraskelse i madpakken.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mette Blomsterberg, Konfekt, Den Store Bagedyst og Søde sager