Opskrift på grillet havbars med fennikel og krydderurter
SPONSORERET indhold

Havbars på grill med fennikel og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Steg en hel havbars på grillen, og drøm dig væk til sydens sol og lune nætter.

Af: Anders Christophersen, Branko, Erik Söderberg, Scarpetta/Cofoco
27. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 store havbars, skællet, renset og finder klippet af (få fiskehandleren til at gøre det for dig)

1-2 fennikel

2-3 fed hvidløg

1 skalotteløg

1 citron

olivenolie af super god kvalitet

150 g af dine yndlings krydderurter (estragon, persille, løvstilke, kørvel, ramsløg etc...). 

Sådan laver du havbars på grill

Hak fennikel, krydderurter, skalotteløg og hvidløg groft. Put blandingen ind i bugen på de super smukke havbars.


Tænd op i grillen. Når kullene er begyndt at blive hvide, pensles fiskene med olivenolien. Kom dem på grillen og giv dem ca. 3-4 min på hver side. De er færdige, når du kan trykke på fisken og den giver efter i kødet. Pas på ikke at give de fine fisk for meget. Den skal selvfølgelig være færdig, men stadig saftig...


Servér fisken rygende varm med citronen skåret i både og de lækre urter, som har stegt med inde i fisken.  Servér evt. nyopgravede, kogte danske kartofler til.

Se også opskriften på calamari med aubergine og hvidløg