Ingredienser
En pakke pizzadej, 280 g
200 g cremefraiche, 18%
1 spsk. hvedemel
8 skiver letstegt bacon
2 rødløg
6 forårsløg
100 g salattern, maks. 17%
4 spsk. purløg
Salat:
300 g blandet salat
200 g cherrytomater
200 g salattern, maks. 17%
sådan gør du
- Sæt ovnen på højeste varmeindstilling. Sæt to plader derind, så de også bliver helt varme.
- Del pizzadejen i to og rul hver dejklump meget tyndt ud. Kom cremefraiche på.
- Tag pladerne ud af ovnen, når de er varme, og drys mel på dem.
- Kom hurtigt dejen på pladerne, læg bacon og skiver af rødløg og forårsløg på og sæt straks pizzaerne ind i ovnen.
- Bag pizzaerne i cirka 8-12 minutter, til bundene er gennembagte og gyldne.
- Smuldr salattern på pizzaerne og drys med purløg før servering.
- Anret salat med cherrytomater og salattern.
Sense for hele familien
Fra Suzy Wengels bog "Sense for hele familien", Politikens Forlag, 250 kr. Her får du mange flere familievenlige opskrifter og masser af gode råd til, hvordan både du og din familie slipper af med de overflødige kilo.