-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Tiramisu med appelsin
4
Ingredienser
- 4 æggeblommer, pastauriseret
- 4 spsk rørsukker
- 250g mascarpone
- 4 æggehvider, pastauriseret
- 1 øko appelsin, fintrevet skal
- 2,5 dl stærk kaffe
- 1/2 dl grappa eller likør
- 1 pakke savoiardi-småkager , Lady Fingers
- 1-2 spsk usødet kakaopulver.
Sådan laver du desserten
- Pisk æggeblommer og sukker til en cremet æggesnaps.
- Vend mascarponen i æggesnapsen og rør omhyggeligt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i massen sammen med den revne appelsinskal.
- Bland kold kaffe og likør i en skål.
- Dyp kagerne 1 sekund i kaffeblandningen, så de suger lidt væde, men forbliver faste.
- Læg lagvis kager og creme i en form, start med kagerne og slut af med cremen. Sæt formen i køleskabet et par timer til den skal serveres. Sigt kakaopulver over inden servering.