Tiramisu opskrift
SPONSORERET indhold

Tiramisu med appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Pugliese Foto: Line Thit Klein
11. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 æggeblommer, pastauriseret
4 spsk rørsukker
250g mascarpone
4 æggehvider, pastauriseret
1 øko appelsin, fintrevet skal
2,5 dl stærk kaffe
1/2 dl grappa eller likør
1 pakke savoiardi-småkager , Lady Fingers
1-2 spsk usødet kakaopulver.

Sådan laver du desserten

Pisk æggeblommer og sukker til en cremet æggesnaps.

Vend mascarponen i æggesnapsen og rør omhyggeligt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i massen sammen med den revne appelsinskal.

Bland kold kaffe og likør i en skål.

Dyp kagerne 1 sekund i kaffeblandningen, så de suger lidt væde, men forbliver faste.

Læg lagvis kager og creme i en form, start med kagerne og slut af med cremen. Sæt formen i køleskabet et par timer til den skal serveres. Sigt kakaopulver over inden servering.