Opskrift på ymer med farin, æbler og honningkage
SPONSORERET indhold

Ymer med farin, æbler og honningkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ymer med brun farin er en gammel klassiker, der både er let i smagen og tilberedningen.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
13. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

8 dl ymer
100 g brun farin
5 dl piskefløde
2 røde æbler
6 skiver honningkage, f.eks. fra Urtekram
20 g smør

Sådan laver du ymer med farin

Bland brun farin og ymer sammen og lad det stå til det 'smelter' sammen. Pisk fløden stiv og vend den med ymeren. Kom den op i portionsglas og sæt på køl til servering.

Skær kagen i tern eller stik den ud i ringe med en udstikker. Smelt smørret på en pande og rist kagestykkerne sprøde et par minutter på hver side. Læg kagestykkerne i en dåse til de skal bruges.

Skær eller udstik æblerne lige inden servering. Drys kage og æbler på toppen af ymeren.

Se også opskrift på Kæmpe lakridsmarengs.