Opskrift på ymer med farin, æbler og honningkage

Foto: Line Thit Klein Ymer med farin, æbler og honningkage

Opskrift på ymer med farin, æbler og honningkage

Ymer med farin, æbler og honningkage

Ymer med brun farin er en gammel klassiker, der både er let i smagen og tilberedningen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)
Ingredienser

8 dl ymer
100 g brun farin
5 dl piskefløde
2 røde æbler
6 skiver honningkage, f.eks. fra Urtekram
20 g smør

Sådan laver du ymer med farin

Bland brun farin og ymer sammen og lad det stå til det 'smelter' sammen. Pisk fløden stiv og vend den med ymeren. Kom den op i portionsglas og sæt på køl til servering.

Skær kagen i tern eller stik den ud i ringe med en udstikker. Smelt smørret på en pande og rist kagestykkerne sprøde et par minutter på hver side. Læg kagestykkerne i en dåse til de skal bruges.

Skær eller udstik æblerne lige inden servering. Drys kage og æbler på toppen af ymeren.

Se også opskrift på Kæmpe lakridsmarengs.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Lav desserten i portionsglas, som kan stables i køleskabet. Så er den stort set klar til servering.
Se, hvad vi ellers skriver om: Honningkage, Dansk mad og Dessert

610x200_woordy_dmjpg.jpg