-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Stegte blommer med mascarpone og kanel
Nem og lækker dessert med blommer - steg de modne blommer på panden og server dem med flødeskum og kanelsukker. Det er verdens nemmeste og lækreste sensommerdessert!
4 pers.
Ingredienser
- 8 blommer
- 1 dl sukker
- 25 g smør
- 2 dl piskefløde
- 100 g mascarpone
- 1/2 tsk kanel
- 4 spsk rørsukker
- Tilbehør: f.eks. italienske mandelbiscotti
- Halver blommerne. Smelt sukkeret på en pande (ikke slip-let).
- Kom smørret i, og lad det bruse op. Steg blommerne i blandingen 2-3 min.
- Læg blommerne på 4 tallerkner.
- Pisk fløden til skum og vend mascarpone i. Fordel det over blommerne. Drys med kanel og rørsukker.