Tiramisufromage
Er du til fromage - og tiramisu, så får du en opskrift på en luftig og smagfulde en af slagsen her.
6 personer
Ingredienser
- 2 dl god stærk kaffe
 - 3 blade husblas
 - 2 past. æggeblommer, svarer til 1 af de små bægre
 - 1 dl sukker
 - 100 g mascarpone eller cremefraiche 38%
 - 2 dl piskefløde
 - 1 dl Kahlua
 - 8-10 ladyfingers
 - 2 spsk. sigtet kakaopulver
 
Sådan laver du tiramisu-fromage
- Udblød husblasen i koldt vand 10 min. Smelt husblasen i den friskbryggede kaffe Lad det afkøle, til det er lunkent.
 - Pisk æggeblommer og sukker cremet. Pisk mascarpone heri. Rør lidt af blandingen i kaffen og rør kaffeblandingen i mascarponeblandingen.
 - Pisk fløden til blødt skum og vend det i. Fordel 4 ladyfingers i bunden af en skål. Dryp med lidt Kahlua. Kom halvdelen af fromagecremen over.
 - Fordel 4-6 ladyfingers over, og dryp med resten af Kahluaen. Fordel resten af fromagecremen over. Stil skålen i køleskabet 4 timer.
 - Pynt med sigtet kakaopulver.