12 geniale adventsgaver til manden i dit liv

Foto: Getty Er din mand ligeså forventningsfuld som ham her i december? Så glæd ham da med en lille gave eller fire.

12 geniale adventsgaver til manden i dit liv

Vil du overraske din mand hver søndag i december? Så læs med her, hvor vi har fundet 12 gode bud på adventsgaver til ham.

Hvis du og din mand er typerne, der elsker gaver og elsker jul (og hvem er egentlig ikke det?), så er adventsgaver i december i den grad en god idé.

Glæd din mand hver eneste søndag op til juleaften med en lille gave, som du gemmer i en julesok eller ude på morgenbordet - og send ham denne artikel med fine julegaveidéer til kvinder, så han kan gøre gengæld. 

Læs også: Her er 50 idéer til hans pakkekalender, der rammer plet

Her er 12 bud på adventsgaver, der kan glæde din (jule)mand. 

Handsker.jpg1. Hold hans fingre varme hele vinteren. Let’s face it: Vanter er ikke det mest sexede gavekøb, men de holder 100%, når minusgraderne viser deres våde, kolde ansigt, og cykelturen på arbejde bliver én lang prøvelse. Derfor er der god grund til at forkæle din mand med varme vanter – fx disse fra Wood Wood, som er smarte, fordi man kan bruge telefonen, ringeklokken og alt muligt andet, mens man har dem på.

Set hos Boozt.com til 210 kr.

Codenames spil.jpg

2. Gymnastik til hjernen. Vintertid og jul er lig med sjove brætspil i vores verden. Og hvis I er som de fleste andre kærestepar, kunne I sikkert godt bruge en pause fra Netflix og skærmtid i det hele taget. Et hyggeligt spil som Codenames, der har vundet flere priser, er den perfekte underholdning til lange kolde aftener foran pejsen (eller bare radiatoren), hvor I kan teste hinanden på jeres associations-evner og gætte-skills. Spillet kan både fås i billed- eller ord-version.

Set hos hyggeonkel.dk til omkring 140 kr.

Butterfly.jpg

3. En butterfly til de festlige aftener.  Julen byder typisk på masser af fest og farver, hvad enten vi taler om julefrokoster, juleaften eller det store nytårsbrag. Giv derfor din mand en butterfly, han kan pifte sit outfit op med, når klokken slår tolv, eller der skal danses om juletræet. Det kunne fx være denne klassiske model i sort - men du kan også finde en masse festlige i træ eller sjove mønstre hos fx trendhim.dk.

Klassisk sort butterfly fra Hugo set hos Zalando til 329 kroner.

Læs også: De bedste julegaveidéer til hele familien

Barsæt.jpg

4. Shake it, baby! Juletiden suppleres ofte med alkohol i forskellige afskygninger, og derfor er det måske ikke helt dumt at forkæle din mand med et barsæt – komplet med cocktail-shaker, målebæger, støder og flere genstande, der kan fuldende hjemmebaren og muligvis også give ham lyst til at forkæle sin dame i ægte James Bond-stil med lækre drinks i weekenden. Find vores store udvalg af drinks-opskrifter her.

Barsæt med cocktail-shaker m.m. set hos Imerco til 249,95 kroner.

Massage.jpg

 

5. Lækker massageolie til de ømme muskler. Oh yes, hvis din gave gerne må indbyde til lidt intimitet på de kolde vinteraftener, så er en god massageolie i den grad værd at gå efter. Især fordi tjenesten forhåbentlig vil gå begge veje, så du også kan få løsnet spændingerne i skulder, ryg osv. Køb fx denne massageolie fra Badeanstalten med frisk duft af citrus.

Set hos Med24 til 99 kroner. (sponsoreret)

Læs også: De fineste julegaver til din veninde til under 100 kr.

Filmaften.jpgFoto: Getty

6. Hjemmelavet gavekort på bland-selv-slik og lej-selv-film. Findes der noget bedre end ultimativ hygge i sofaen? Altså den slags, hvor dynen bliver hevet ind fra sengen, og skålen bliver fyldt op med slik til det næsten er uopdragent? Det synes vi ikke. Og vi tænker, at din kæreste sandsynligvis har det på samme måde. Bland en pose med al hans favorit-slik og lej en hyggelig film på fx Blockbuster, så I kan nyde lidt kvalitetstid sammen i en ellers hektisk julemåned.

Du kan fx få inspiration til Netflix-film her eller til alletiders bedste julefilm både her og her.

8-EUM1309.jpg

7. Et abonnement på Euroman. Gaven, der bliver ved med at give hele året, når der hvert måned dumper et nyt eksemplar ind af dørsprækken. 

Set hos Mitblad.dk fra 149 kr.

Læs også: 11 geniale gaver til pakkeleg til under en 50'er

Glogg.jpgFoto: Getty

8. En hot gløgg-date. Hvis der er én ting, vi glæder os til i december, så er det gløgg! Det er jo selve smagen af jul, så hvorfor ikke invitere din kæreste ud på et sturt krus af slagsen - evt. første advent - så I kan skyde julen godt i gang og komme tidligt i julestemning? Det kunne fx være et klassisk sted som Hviids Vinstue i indre København eller i Tivoli Brasserie, hvor man kan få gløgg og æbleskiver til 75 kroner - og samtidig kan nyde de mange fine julelys i den populære forlystelsespark.

Cykelkurv.jpg

9. Den praktiske adventsgave. Cykelkurven er langt fra altid fast inventar på danske mænds cykler, men de har jo ligeså meget brug for at fragte indkøb, arbejdstasker osv. på deres jernhest, så hvorfor ikke forkæle din mand med en moderne cykelkurv? Det kunne fx være denne model, der kan monteres foran på cyklen.

Set hos Cykelpartner.dk til 499 kr.

Læs også: Bedste julegaver til kvinden i dit liv i 2019

Vin.adventspakke.jpg

10. Vin med vin på. Hvis din kæreste elsker vin, og du samtidig gerne vil gøre adventsgave-projektet let for dig selv, så kan du give ham denne vin-kalender, hvor han vil få tilsendt en vin hver eneste søndag i advent i løbet af december.

Kan fås hos noerkofod.dk til 599 kr.

11. Tag på eventyr i Camp Adventure. Hvorfor ikke overraske din mand med lidt eventyr? Lån en bil og kør til skovtårnet og Camp Adventure i Rønnede, hvor I kan nyde en unik skovudsigt fra det flotte tårn.

Set hos campadveture.dk fra 125 kr.

Svend Brinkmann.jpg

12. En god bog. Juleferien indbyder til masser af gode bøger, så hvorfor ikke overraske din mand med én af dem, der for alvor sætter gang i de filosofiske tanker? "Hvad er et menneske?" er Svend Brinkmanns nyeste bog, som kombinerer fiktion og faglitteratur i forsøget på at gøre læseren klogere på mennesket og dets mange komplekse lag - fra biologien til moralen. 

Set hos Saxo.com til 240 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver, Jul og Gaver til ham