12 geniale adventsgaver til manden i dit liv
SPONSORERET indhold

12 geniale adventsgaver til manden i dit liv

Vil du overraske din mand hver søndag i december? Så læs med her, hvor vi har fundet 12 gode bud på adventsgaver til ham.

Af: Redaktionen Foto: Getty
16. nov. 2021 | Livsstil | ALT.dk

Hvis du og din mand er typerne, der elsker gaver og elsker jul (og hvem er egentlig ikke det?), så er adventsgaver i december i den grad en god idé.

Glæd din mand hver eneste søndag op til juleaften med en lille gave, som du gemmer i en julesok eller ude på morgenbordet - og send ham denne artikel med fine julegaveidéer til kvinder, så han kan gøre gengæld. 

Læs også: Her er 50 idéer til hans pakkekalender, der rammer plet

Her er 12 bud på adventsgaver, der kan glæde din (jule)mand:

1. Hold hans fingre varme hele vinteren

Vanter-final.jpgLet’s face it: Vanter er ikke det mest sexede gavekøb, men de holder 100%, når minusgraderne viser deres våde, kolde ansigt, og cykelturen på arbejde bliver én lang prøvelse. Derfor er der god grund til at forkæle din mand med varme vanter – fx disse fra Uniqlo, som er smarte, fordi man kan bruge telefonen, ringeklokken og alt muligt andet, mens man har dem på.

Set hos Uniqlo til 199 kr.

2. Sjov på farten

Monopoly-final.jpg

Vintertid og jul er lig med sjove spil i vores verden. Og hvis I er som de fleste andre kærestepar, kunne I sikkert godt bruge en pause fra Netflix og skærmtid i det hele taget. Et hyggeligt spil som Monopoly (rejse-udgaven) er den perfekte underholdning til den lange togtur eller til hyggelige aftener foran pejsen (eller bare radiatoren).

Set Bog & Idé til 79,95 kr.

3. En butterfly til de festlige aftener

Butterfly-final.jpgJulen byder typisk på masser af fest og farver, hvad enten vi taler om julefrokoster, juleaften eller det store nytårsbrag. Giv derfor din mand en festlig butterfly, han kan pifte sit outfit op med, når klokken slår tolv, eller der skal danses om juletræet. Det kunne fx være denne model - men du kan også finde en masse andre i sjove mønstre hos fx trendhim.dk.

Butterfly set hos Trendhim.dk til 149 kr.

Læs også: De bedste julegaveidéer til hele familien

4. Shake it, baby! 

Barsæt.jpg

Juletiden suppleres ofte med alkohol i forskellige afskygninger, og derfor er det måske ikke helt dumt at forkæle din mand med et barsæt – komplet med cocktail-shaker, målebæger, støder og flere genstande, der kan fuldende hjemmebaren og muligvis også give ham lyst til at forkæle sin dame i ægte James Bond-stil med lækre drinks i weekenden. Find vores store udvalg af drinks-opskrifter her.

Barsæt med cocktail-shaker m.m. set hos Imerco til 199,95 kroner.

5. Sexlegetøj fra Peech

Peech-final.jpg

Oh yes, hvis din gave gerne må indbyde til lidt intimitet på de kolde vinteraftener, så har Peech, der sælger sexlegetøj, en oplagt adventskalender. Her kan du både vælge pakken til ham, til hende, eller til alle - og gå en sexet jul i møde. Hvis en hel adventskalender med sexlegetøj er lige i overkanten, kan du overveje at købe en enkelt sag - få overblik over sortimentet hos Peech her.

Adventskalender set hos Peech til 995 kr.

Læs også: De fineste julegaver til din veninde til under 100 kr.

6. Hjemmelavet gavekort på bland-selv-slik og lej-selv-film

Filmaften.jpgFoto: Getty

Findes der noget bedre end ultimativ hygge i sofaen? Altså den slags, hvor dynen bliver hevet ind fra sengen, og skålen bliver fyldt op med slik, til det næsten er uopdragent? Det synes vi ikke. Og vi tænker, at din kæreste sandsynligvis har det på samme måde. Bland en pose med al hans favorit-slik og lej en hyggelig film på fx Blockbuster, så I kan nyde lidt kvalitetstid sammen i en ellers hektisk julemåned.

Du kan fx få inspiration til Netflix-film her eller til alletiders bedste julefilm både her og her.

7. Et abonnement på Euroman

EUM-final.jpg

Gaven, der bliver ved med at give hele året, når der hvert måned dumper et nyt eksemplar ind af dørsprækken. 

Se mere hos MitBlad, priser fra 149 kr.

Læs også: 11 geniale gaver til pakkeleg til under en 50'er

8. En hot gløgg-date

Glogg.jpgFoto: Getty

Hvis der er én ting, vi glæder os til i december, så er det gløgg! Det er jo selve smagen af jul, så hvorfor ikke invitere din kæreste ud på et stort krus af slagsen - evt. første advent - så I kan skyde julen godt i gang og komme tidligt i julestemning? Det kunne fx være et klassisk sted som Hviids Vinstue i indre København eller i gode gamle Tivoli, hvor man samtidig kan nyde de mange fine julelys i den populære forlystelsespark.

Læs vores store gløgg-guide og bliv inspireret her.

9. Den praktiske adventsgave

Cykelkurv-final.jpg

Cykelkurven er langt fra altid fast inventar på danske mænds cykler, men de har jo ligeså meget brug for at fragte indkøb, arbejdstasker osv. på deres jernhest, så hvorfor ikke forkæle din mand med en moderne cykelkurv? Det kunne fx være denne model, der kan monteres foran på cyklen.

Set hos Cykelshoppen.dk til 489 kr.

Læs også: Bedste julegaver til kvinden i dit liv i 2019

10. Rom til kaptajnen

Rom-final.jpg

Hvis din kæreste elsker rom, og du samtidig gerne vil gøre adventsgave-projektet liiidt let for dig selv, så kan du overveje at give ham denne adventskalender med rom, som kan lune på de kolde vinteraftener.

Set hos skotlander.com til 249 kr.

11. Tag på eventyr i Camp Adventure

Hvorfor ikke overraske din mand med lidt eventyr? Lån en bil og kør til skovtårnet og Camp Adventure i Rønnede, hvor I kan nyde en unik skovudsigt fra det flotte tårn.

Set hos campadveture.dk fra 150 kr for voksne.

12. En god bog

Roman-final.jpg

Juleferien indbyder til masser af gode bøger, så hvorfor ikke overraske din mand med én af dem, der har vakt ros hos anmeldere? Den rørende fortælling om karakteren Tue, der er skrevet af forfatter Thomas Korsgaard, er i hvert fald et godt bud på en adventsbog - og du kan finde flere bud i vores store bogguide her.

Set hos Saxo.com til 169,96 kr.

Anbefalet til dig