#vihyldersygeplejersker
SPONSORERET indhold

ALT for damernes Kvindepris 2016 går til…

De er der med omsorg og kompetent behandling, når vi har allermest brug for hjælp. Hver eneste dag gør de en betydelig forskel – derfor går ALT for damernes Kvindepris 2016 til Sygeplejerskerne

Foto: Kristine Kiilerich
22. sep. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

For første gang nogensinde går ALT for damernes Kvindepris ikke til en enkeltperson – men derimod til en samlet faggruppe.

De er der for os, når vi bliver syge, kommer til skade eller bliver gamle. Uanset om det er på hospitalet, på asylcenteret, i hjemmeplejen eller på hospice, så gør sygeplejerskerne en meget stor forskel for mange af os – hver eneste dag.

– Sygeplejerskernes indsats er uvurderlig. De er tilstede for os livet igennem, når vi har allermest brug for hjælp. Det vil vi meget gerne værdsætte. Derfor har vi besluttet i år at give Kvindeprisen til sygeplejerskerne som gruppe, siger chefredaktør på ALT for damerne Tina Nikolaisen.

Formand for Dansk Sygeplejeråd
Grete Christensen, som modtager prisen på vegne af sygeplejerskerne, er både glad og stolt:

– Jeg er helt sikker på, at alle sygeplejersker vil blive super glade og stolte over at få den anerkendelse fra ALT for damerne. Det er fantastisk godt set af jer, at vi her har en stor gruppe mænd og kvinder, som kæmper en brav kamp hver eneste dag og døgnet rundt for rigtig mange andre. De får megen anerkendelse fra patienter og pårørende, men møder ofte megen modstand, når vi gerne vil værdsættes lidt højere af arbejdsgiverne, siger Grete Christensen.

Prisen overrækkes ved en reception hos ALT for damerne den 6. oktober.

LÆS OGSÅ: "Man lærer at distancere sig. Det er ikke min sorg. Det er ikke mit barn."

LÆS OGSÅ: ALT for damernes guldknap: Se de smukke gæster og mærk stemningen

LÆS OGSÅ: Se dagens bedste billeder fra Støt Brysterne Løbet i København