Andreas Bo danner i dag par med Mascha Vang og er ovenpå efter skilsmissen.

Foto: Jens Rosenfeldt Andreas Bo danner i dag par med Mascha Vang og er ovenpå efter sin skilsmisse.

Andreas Bo: "Det var voldsomt for mig at blive forladt"

Andreas Bo blev forladt af sin kone til fordel for hans bedste ven. I dag erskilsmissen en af de bedste ting, der er hændt, fortæller han i denne uges ALT for damerne om de vigtigste øjeblikke i hans liv.

– Det var ligesom et Kinderæg: "Jeg vil skilles, jeg har mødt en anden, det er din bedste ven". Tre ting på én gang. Det var beskeden fra min ekskone og mine børns mor for otte år siden. Lige efter vores kobberbryllup. Det var voldsomt for mig at blive forladt, og at det var min ven, hun havde fundet sammen med, dramatiserede lige tingene lidt, fortæller Andreas Bo, der i dag er sammen med tidligere reality-deltager og radiovært Mascha Vang.

Det første han gjorde var at opsøge en børnepsykolog for at få hjælp til at håndtere skilsmissen over for sine børn, der i dag er mellem 15 og 19 år.

– Det gjorde mig lidt klogere, og det hjalp til at tackle min vrede. For jeg var vred. Og skulle også igennem alle stadier med at være fornedret og fornærmet på min ekskone og aflevere børn på trappen. Det var en ny verden, som jeg havde forsvoret, jeg aldrig skulle ind i, specielt for børnenes skyld, og det er det værste overgreb, jeg nogensinde har budt mine børn. Jeg trygler dem stadig ofte om tilgivelse for, at jeg på det tidspunkt ikke havde overskuddet til at tackle situationen ordentligt og modent, siger Andreas Bo.

Nytårsaften 2014 fik han Mascha Vang som borddame til et kendisarrangement, og hun viste sig at være kvinden, der skulle gøre ham glad igen.

– Jeg havde ikke regnet med, at det at blive skilt ville blive en af de på sigt lykkeligste begivenheder i mit liv, men det er det gået hen og blevet. Både jeg, min ekskone og vores børn blomstrer i dag, så hvorfor skulle jeg bruge seks sekunder på at være sur og bitter over det? Spørger Andreas Bo.

Læs hele interviewet med Andreas Bo om hans nye forhold, krisen i karrieren og om at komme ovenpå efter stress.

Andreas Bo, 47 år

Opvokset i dels Nørre Lyndelse på Fyn og dels Haslev på Sjælland.

Har spillet med i over 400 revyforestillinger – blandt andet i Cirkusrevyen, og er desuden kendt fra sketchshowet "Live fra Bremen" og sit eget tv-show "Indenrigs".

Er specialiseret i at parodiere – blandt andre Johannes Møllehave, Thomas Blachman og Kim Larsen.

Blev i 2011 kåret til både årets tv-skuespiller og årets komiker ved Zulu Awards.

Ejer flere firmaer, blandt andre tv-produktionsselskabet Loyal Film og velgørenhedsfirmaet Loyal Man Deler.

Bor i Køge og er far til børnene Emma på 19 år, Anton på 15 år og "låne-far" for Luna 18 år.

Er kæreste med blogger og tv-kendis Mascha Vang og papfar for hendes datter Hollie Nolia på 2 år.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Mascha Vang

610x200_woordy_dmjpg.jpg