Beyoncé kaster sig over sportstøj
SPONSORERET indhold

Beyoncé kaster sig over sportstøj

Superstjernen har netop lanceret sit eget sportstøj – hun vil give videre, hvad hendes far lærte hende i Ivy Park.

Af: Sofie Hviid
01. apr. 2016 | Livsstil | Eurowoman

- Der er ting, jeg stadig er bange for. Når jeg skal overvinde de ting, går jeg tilbage til den park. Inden jeg går på scenen, går jeg tilbage til den park. Da det var tid til, at jeg skulle føde, gik jeg tilbage til den park. Den park blev min sindstilstand. Den park blev min styrke. Den park gjorde mig til den, jeg er.

Parken, Beyoncé taler om, er Ivy Park. Parken var stedet, hvor hendes far tog hende med på løbeture i Houston, Texas, hvor hun voksede op. Og nu er Ivy Park også blevet navnet på Beyonces netop lancerede sportskollektion.

LÆS OGSÅ: Beyoncé fraskriver sig verdens hvide dominans i ny "Formation" single

Hun præsenterer selv kollektionen i en stemningsfuld film med lækre sort-hvid shots af stjernens veltrænede balder. Og hendes stemme fortæller historien om, hvordan de løbeture har ved med til at forme hendes liv:

LÆS OGSÅ: 7 øjeblikke med Beyoncé, der vil få dig til at klappe i hænderne

- Jeg ville vågne om morgenen, min far bankede på min dør og sagde, at det var tid til at løbe. Jeg husker at have lyst til at stoppe, men jeg pressede mig selv til at blive ved. Det lærte mig disciplin. Jeg ville tænke på mine drømme. Jeg ville tænke på de ofre, mine forældre gjorde for mig. Jeg ville tænke på min lillesøster, og hvordan jeg var en helt. Jeg ville se på skønheden omkring mig. Solskinnet i træerne. Jeg ville blive ved med at løbe.


Det er ikke kun løbeentusiasterne, Beyoncé sigter efter at klæde bedre på. Kollektionen rummer med sine 200 forskellige dele både badetøj, stramme tights, løse sweatshirts, sports bh'er og små stramme fitnesstoppe, der ikke overlader plads til mange sidedeller.

Beyonce viser selv tøjet frem på Ivy Parks Instagram-profil og kan få os alle til at sukke efter at komme til at se sådan ud i den nye kollektion.

Kollektionen er blevet til i samarbejde med Nordstrom, Topshop, Zalando og Net-a-Porter. Tøjet kommer ifølge Topshop ikke på hylderne i danske butikker, men kan købes online fra 14. april.

Introducing IVY PARK a new activewear brand for women #IVYPARK

Et billede slået op af IVY PARK (@ivypark) den 31. Mar 2016 kl. 8:04 PDT

 

LÆS OGSÅ: Interview med Hella Joof: "Tilgiv dine forældre. De gjorde det så godt, de kunne."

LÆS OGSÅ: Prison Break-stjerne afslører hjerteskærende historie bag viralt billede

LÆS OGSÅ: Alt du ikke vidste om Beyoncé