Unge Lovende får premiere på Zulu
Nenne (Gine Cornelia Pedersen), Elise (Siri Seljeseth) og Alex (Alexandra Gjerpen) hedder de tre veninder i den nye, forventede populære serie fra NRK.

Unge Lovende

SKAM møder Girls: Ny norsk serie rammer Danmark

Ligesom vi ikke troede, at Jakob Oftebro kunne bliver mere hot, trækker han det norske kort!

De har travlt oppe hos NRK! For imens SKAM-forfatter Julie Andem væver nye spind for sine hovedkarakterer på Hartvig Nissens skole, bliver der også jongleret med skæbner et alderstrin højere oppe. Det er vi bare mange, der har overset i vores altoverskyggende SKAM-rus.

Heldigvis får "Unge Lovende" snart premiere i Danmark, når Zulu slipper dramaet løs. Først på deres online platform d. 6. marts og på den traditionelle sendeflade 13. marts. 

Dansk snack på norsk

"Unge Lovende" handler om tre veninder i 20'erne, der bakser med alt, hvad der hører den alder til af kærestesorger, identitetskriser og selvrealisering, fremgår det af en pressemeddelelse.

Ikke ulig en vis hitserie, vi tog i mod med kyshånd, da den kom til os over Atlanten. For ligesom forfatteren bag "Girls", Lena Dunham, så medvirker "Unge Lovende"-forfatter Siri Seljeseth selv i serien, som én af de tre hovedroller. 

Seljeseth spiller Elise, der drømmer om at blive komiker og har jagtet drømmen hele vejen til L.A. Men visumproblemer tvinger hende til Oslo og det liv, den fyr og de problemer hun flygtede fra. Heldigvis får hun selskab af veninderne Nenne og Alex, der bakser med deres helt egne problemer.

Og sidder du ikke allerede nu klar til at opdatere din browser, når klokken slår 00:00 d. 6. marts, så kommer her trumfkortet: dansk-norske Jakob Oftebro, der folder sig ud på sit andet modersmål norks. Haps!

 

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og SKAM

610x200_woordy_knap2.jpeg