katy perry orlando bloom giftes
Foto: Getty Images Orlando Bloom og Katy Perry tilbage i september under et galla i Monte-Carlo.

Katy Perry forlovet med Orlando Bloom: Se kæmpe-ringen her

Efter tre års on-off-forhold har parret besluttet at sige deres livs største ”ja” til hinanden. Se den lyserøde forlovelsesring her.

Selvfølgelig skete det på valentinsdag, fristes man næsten til at sige.

I USA betragtes den som årets mest romantiske dag for kærestepar, og den lejlighed lod Hollywood-skuespilleren Orland Bloom ikke gå sin næse forbi, da han torsdag valgte at gå på knæ for kæresten, Katy Perry.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber og Hailey Baldwin åbner op i intimt interview: Cølibat førte til hurtigt bryllup

På sin Instagram bekræfter den 34-årige sanger, at hun sagde ”ja” med et billede af de tos ansigter helt tæt på og hendes finger med en forlovelsesring med en stor lyserød sten og ordene ”full bloom”.

Det var ikke kun Katy Perry, der var hurtigt ude med at fortælle om den glædelige nyhed. Orland Bloom delte samme billede med sine fans på sin Instagram, hvortil han har skrevet: ”Lifetimes”.

Parret har været sammen i tre år og er kendt for at have haft en årelang on-off-romance, som nu er endt ud i den endelige beslutning, at det er de to for altid.

Tilbage i januar luftede den canadiske sanger allerede, at de to i den grad have fundet en god melodi i deres forhold. På Intagram skrev hun i forbindelse med sin kærestes fødselsdag: "Glædelig 42-årsfødselsdag til den sødeste og kæreste mand, jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe tid med."

Katy Perry har tidligere været gift med komikeren Russell Brand, men de blev skilt tilbage i december 2011 efter blot 14 måneders ægteskab, mens Orlando Bloom var gift med den australske model Miranda Kerr fra 2010 til 2013. Sammen fik de en søn.  

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Film, Musik, Kærlighed og Valentinsdag