Lone Theils: ”Jeg havde håbet, jeg skulle have børn, men det skete bare ikke”
Foto: Sara Skytte Journalist og krimiforfatter Lone Theils er ved at gøre sin fjerde bog i Nora Sand-serien færdig.

Lone Theils: ”Jeg havde håbet, jeg skulle have børn, men det skete bare ikke”

Krimiforfatter Lone Theils nyder i den grad sit eget selskab og kan sagtens se fordelene ved singlelivet, fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

CV’et fejler bestemt ikke noget: Mange års London-korrespondent for en række forskellige danske medier og tilmed også krimiforfatter.

Men fraværet af mand og børn har alligevel betydet, at Lone Theils' mor vistnok var lidt bekymret for sin datter i en periode.

Det fortæller den 48-årige journalist og forfatter i denne uges Hendes Verden:

- Mine venner er tit inde og ude af parforhold, men for mig er et parforhold ikke det samme som at købe en charterrejse. Det er livets magi, som skal ske af sig selv, og for mig er den naturlige tilstand i livet ikke at være i et forhold. Jeg tror faktisk, min mor var lidt bekymret for mig på et tidspunkt, fordi jeg ikke havde mand og børn, men jeg har det godt, og jeg synes, det er fedt, at jeg ikke skal diskutere med nogen. Jeg havde dog håbet, jeg skulle have børn, men det skete bare ikke, siger hun blandt andet i interviewet.

Læs også: Pernille Blume: "Jeg kunne ikke forstå, hvorfor de andre mobbede mig?"

Her forklarer hun også, at hun trives enormt godt i sit eget selskab og ikke har brug for en partner til at udfylde noget tomrum i tilværelsen.

- Jeg er ikke gift og er heller ikke i et forhold pt. Jeg kan virkelig godt lide mænd, men jeg har bare ikke mødt nogen for nyligt, der har fundet vej til mit hjerte. Grundlæggende kan jeg også rigtig godt lide mit eget selskab, og jeg er aldrig ensom. I lørdags havde jeg en hel dag for mig selv, hvor jeg bare lavede de ting, jeg havde lyst til. Først flyttede jeg et kvart ton jord i min forhave, og så gik jeg ind og bagte en rabarbertærte, som jeg spiste, mens jeg læste en bog. Jeg havde en fantastisk dag, ligesom en ”date night” med mig selv, fortæller Lone Theils, der allerede ved, hvad de næste mange aftener og dage skal gå med.

- Jeg er på vej til at gøre min fjerde bog i Nora Sand-serien færdig, og det er jeg lykkelig for, for den har været længe undervejs. Jeg er et meget spontant menneske, og hvis nogen ringer i morgen og spørger, om vi skal tage til Venedig, så gør vi det. Men jeg ved jo også godt, at jeg kommer til at sidde og skrive hele sommeren.

I denne uges Hendes Verden kan du læse meget mere om Lone Theils, der blandt andet fortæller om en uhyggelig dykkertur med sin bror, og hvordan det var at forlade korresondent-livet i London efter 16 år.

Lone Theils, 48 år

  • Uddannet journalist og har i mange år arbejdet som korrespondent i London for forskellige medier
  • Udgav i 2015 sin debutroman Pigerne fra Englandsbåden, som blev første bog i serien om korrespondenten Nora Sand. Fjerde bog i serien, Stilleleg, udkommer til efteråret.
  • Single og bor i København

     

    Kilde: Hendes Verden

Se, hvad vi ellers skriver om: Parforhold, Bøger og Selvværd