Blachman får fint selskab: Her er de to sidste dommere i X Factor
Foto: Malene Porup Vil du også være med? Så kan du nå det endnu. Pre-castings foregår i slutningen af august.

Blachman får fint selskab: Her er de to sidste dommere i X Factor

To kendte musikere er blandt dommerpanelet, når TV 2 slår dørene op for seerhittet X Factor til næste år.

Thomas Blachman får fint følgeskab, når TV 2’s udgave af seerhittet X Factor løber over skærmen i det nye år.

Det offentliggør mediet på et pressemøde, hvor de afslører, at det bliver sangerinden Oh Land og musikeren Ankerstjerne, der indtager de to resterende dommerpladser.

– Jeg er virkelig spændt. Det kan godt være, man har set det i fjernsynet, og ved, hvad det handler om, men jeg ved jo ikke, hvordan det føles endnu. Jeg ved dog, at jeg går ind til det med åbne arme og virkelig gerne vil have noget fedt ud af det, fortæller Oh Land til TV 2.

Allerede i foråret kunne tv-kanalen løfte sløret for, at de havde indgået en aftale med 55-årige Thomas Blachman om, at han vil fortsætte som dommer, når programmet flytter kanal.

Dengang var forhandlingerne også undervejs med Remee, der dog siden har valgt at takke nej til tilbuddet fra konkurrent-kanalen.

33-årige Oh Land, der også er kendt som Nanna Øland Fabricius, har allerede stor erfaring med talentshows. Hun har nemlig været vært på TV 2’s ’Voice Junior’ over fem omgange.

For Lars Ankerstjerne Christensen er det imidlertid første gang, at han indtager pladsen som tv-dommer. Noget, han glæder sig til, og som han tror, at han vil være "skidegod til", fortæller han til sin nye arbejdsgiver.

Begge er de to musikere erfarne kunstnere med flere udgivelser bag sig. Oh Land har udgivet intet mindre end fire albums og er måske mest kendt for sange som ”White Nights” og ”Sun of a Gun”, mens Ankerstjerne står bag hits for prominente navne som Burhan G, Shaka Loveless og Rasmus Seebach. Måske kender du ham også som soloartist med sange som ”Tag Hvad Du Vil” og ”Lille Hjerte”.

Når X Factor får premiere på TV 2 i det nye år, vil det endnu engang være 28-årige Sofie Linde, der styrer slagets gang.

Vil du også være med? Så kan du tage til pre-casting som deltager i slutningen af august 2018 i enten København, Odense eller Aarhus.

Se, hvad vi ellers skriver om: X Factor og Kendte