Tommy Ahlers om sin kæreste: ”Vi er meget glade for hinanden"
Foto: Peter Nørby Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, 42, er kæreste med Camilla og bor i et mini-kollektiv på Østerbro med nogle venner.

Tommy Ahlers om sin kæreste: ”Vi er meget glade for hinanden"

At blive skilt er noget af det sværeste, Tommy Ahlers har prøvet. Men i dag har både han, ekskonen og børnene det godt, fortæller uddannelses- og forskningsministeren i et stort interview med ALT for damerne.

Tommy Ahlers har været fraskilt i fem år, og han har stadig ikke vænnet sig til det.

For selvom han har en fantastisk relation til sin ekskone, erstatter det ikke en familiebase, hvor børnene er der hele tiden.

Det fortæller den 42-årige uddannelses- og forskningsminister i et stort interview med ALT for damerne, der er på gaden i dag.

- Mine børn er mit ømme punkt. Jeg er skilt fra deres mor, og det gør ondt ikke at have dem hele tiden. Jeg ved godt, at med en travl hverdag både før og nu, ville jeg ikke se dem hele tiden alligevel, men det at have et hjem, hvor børnene hele tiden er, det skaber bare sådan en base i ens liv. Og den base har jeg ikke halvdelen af tiden. Min ekskone og jeg deler i princippet børnene lige over. Så halvdelen af tiden har jeg ikke lige en halv time med dem om morgenen eller en stund med lektielæsning med den store om aftenen. Og det savner jeg, siger Tommy Ahlers blandt andet i interviewet.

Læs også: Tommy Ahlers i Euroman: ”Det burde være et privatanliggende, men ...”

Her forklarer han, at posten som uddannelses- og forskningsminister er noget af det mest intense, han har oplevet, og at det derfor er ekstra vigtigt for ham at være nærværende med sine børn i den tid, han har sammen med dem.

- Jeg tror, at jeg som de fleste andre forældre er i tvivl om, om jeg gør det godt nok. Om jeg er nok til stede, når jeg er sammen med dem, fordi jeg også har alle mulige andre ting, jeg gerne vil. Men jeg tror, jeg er en god far. Jeg prøver at trække nogle referencer fra min egen barndom i forhold til, at der godt måtte være noget frihed, man selv kunne udfylde, men at der samtidig var nogle ret klare rammer omkring det, siger han og forklarer, at han aldrig kommer til at ”outsource” fædreansvaret til en barnepige eller sin ekskone.

- Politik kan være flygtigt, det kan godt være, at jeg ikke bliver valgt til Folketinget, men mine børn er ikke flygtige. De bliver ved med at være der, og min funktion i deres liv og vigtigheden for mig i at være der for dem ændrer sig ikke.

Læs også: Tommy Ahlers adresserer rygter om sin seksualitet: ”Der er ikke en snert af fiktion i det”

Selvom skilsmissen var noget af det sværeste, Tommy Ahlers har prøvet, har både han, ekskonen og børnene det i dag godt. Og skilsmissen har ikke ændret på, hvordan han opfatter sig selv, fortæller han:

- Jeg ved, at man somme tider i livet bliver nødt til at træffe nogle valg, og jeg ser det ikke som et nederlag at blive skilt. I dag er jeg kæreste med Camilla, som jeg mødte på Roskilde Festival sidste år. Vi er meget glade for hinanden, men jeg har ikke lyst til at gå i detaljer omkring det. Selvom jeg er offentligt kendt, synes jeg, der skal være plads til privatliv.  

Tommy Ahlers har tidligere bekræftet rygter om, at han er biseksuel i et stort interview med Euroman, men han har ikke ønsket at uddybe det nærmere i interviewet med ALT for damerne.

Du kan læse hele interviewet fra Euroman her.

Læs resten af det store interview med Tommy Ahlers i denne uges ALT for damerne, hvor ministeren blandt andet fortæller om sin kristne opvækst, sine største fejl og opkaldet fra Lars Løkke Rasmussen, der førte til en ministerpost.

Tommy Ahlers, 42 år

Uddannelses- og forskningsminister for Venstre. Uddannet cand.jur. og tidligere rådgiver i konsulentfirmaet McKinsey og succesrig iværksætter siden 2005.

Er blevet mangemillionær som følge af salg af nogle af de virksomheder, han har været involveret i. Er også kendt som en af "løverne" i DR-programmet "Løvens Hule".

Fraskilt far til Isa på 7 år og Matthis på 10 år. Er kæreste med Camilla og bor i et mini-kollektiv på Østerbro med nogle venner.

Kilde: ALT for damerne

Se, hvad vi ellers skriver om: Parforhold og Skilsmisse