Stine Marthine Pedersen Niels Pors baby
SPONSORERET indhold

Babylykke hos 'Landmand søger kærlighed'-par: ”Der var en lille blind passager med til brylluppet”

I 2020 fandt Stine og Niels hinanden i TV2-programmet 'Landmand søger kærlighed', tidligere på året blev de gift, og nu offentliggør parret, at de venter deres første barn.

Af: Caroline Højrup Heidemann Foto: Niels Henrik Dam
04. aug. 2022 | Børn | ALT.dk

2022 har allerede været en begivenhedsrig tid for parret Stine Marthine Pedersen og Niels Pors, som er kendt fra TV2-programmet 'Landmand søger kærlighed'.

Tilbage i maj blev de gift i deres baghave, under havens eneste bøgetræ, og nu afslører parret på Instagram, at de skal være forældre til februar.

”Det er ikke mere end et par måneder siden, at Niels og jeg sagde ja til hinanden lige herude i haven. Hvad, vi ikke vidste, var, at der var en lille blind passager med til brylluppet,” skriver Stine i et opslag på sin profil.

Den glædelige nyhed kom om natten 

Torsdagen efter brylluppet sov parret i deres drivhus. Ved 5-tiden om morgenen skulle Stine ind i huset og tisse, og pludselig sad hun, halvsovende, med en positiv graviditetstest i hånden. Lykkelig over nyhederne gik hun ud til Niels, men reaktionen var dog ikke helt som forventet.

”Jeg listede ud til Niels og fortalte ham det, hvortil han gryntede, rullede over på den anden side og sov videre. Sandheden er, at vi længe har ønsket os en graviditet, og vi er ovenud lykkelige over det. Niels tager bare ikke så godt imod den slags nyheder så tidligt om morgenen,” skriver hun ligeledes i Instagramopslaget.

Nysgerrige på kønnet

Parret er enige om, at når kønsscanningen kan foretages, så vil de gerne vide, hvilket køn deres kommende barn bliver. 

”Både Niels og jeg er alt for nysgerrige, så vi bliver simpelthen nødt til at vide det,” fortæller hun i en story på sin Instagram.

Hun fortæller desuden, at Niels tror, det bliver en pige, mens hendes far allerede omtaler barnet som hun/hende. Kønnet på barnet er dog endnu ikke kendt.

Anbefalet til dig