Cookies med nougat og peanuts
SPONSORERET indhold

Cookies med nougat og peanuts

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi elsker cookies. Og især disse supersnaskede, søde med både nougat og saltede peanuts. Servér dem samme dag, de er bagt, så er de skønnest.

Af: Louisa Lorang Foto: Maria Warnke Nørregaard
25. jan. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
25-30 stk. | Total: 40 min

Ingredienser

100 g smør, blødt
1 dl sukker
1 dl brun farin
1 æg
150 g mel, ca. 2½ dl
20 g kakao, ca. ½ dl
½ tsk bagepulver
1 knsp salt
50 g mørk chokolade, hakket
100 g nougat, i tern
50 g saltede peanuts

Sådan gør du

  1. Pisk smør, sukker og brun farin sammen. Tilsæt æg.
  2. Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen, og tilsæt det til massen.
  3. Vend hakket chokolade, nougat og peanuts i til sidst.
  4. Tril dejen til 25-30 kugler, og læg dem på bagepapir på 2 bageplader.
  5. Tryk dem lidt flade. Bag småkagerne ved 180 grader varmluft i 7-10 minutter.
  6. Lad dem køle på en rist. Servér kagerne lune eller ved stuetemperatur.


Anbefalet til dig