Geviche på skaldyr og æble
Foto: Line Thit Klein Geviche på skaldyr og æble

Geviche på skaldyr og æble

Geviche på skaldyr og æble

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 Person(er)

200 g filet af hvid fisk, f.eks. torsk
300 g rejer, helst dem i skal
6 lime
½ dl olivenolie
1/2 rød chili i skiver
1 forårsløg i skiver
1 lille bundt koriander, grofthakket
1 æble, skåret i små tern

Sådan gør du

Skær fisken i mellemstore tern, og pil rejerne. Fordel i to skåle eller glas. Pres limene, og dryp olivenolie over. Lad fisken stå og trække på køl frem til servering, gerne ½ time eller mere. Bland lige inden servering med chili, forårsløg, koriander og æble. Brug evt. persille istedet for koriander, hvis du ikke bryder dig om smagen.

Tip! Brug let frossen fisk, så er det nemmere at skære ud. Fødevaremyndighederne anbefaler desuden, at fisk, som spises rå, fryses først.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!