
SPONSORERET indhold
Havregrød med hyldeblomst
Grød giver en god og mættende start på dagen.
Af: Henrik Duer, Stine Junge Albrechtsen & Susanne Knutzen
Foto: Mikkel Adsbøl
Havregrød med hyldeblomst til 4 personer |
Total: 10 min
Ingredienser
5 dl vand
1 dl hyldeblomstsaft, koncentreret
1 knivspids salt
4 dl havregryn (140 g)
250 g skyr naturel
1 tsk vaniljepulver
1 spsk citronskal
1 dl mandler
evt. sukrin
Sådan gør du:
1. Bland vand, hyldeblomstsaft, salt og havregryn i en gryde, og kog op ved jævn varme. Lad grøden småkoge ca. 5 minutter under omrøring.
2. Bland skyr med vaniljepulver og citronskal. Hak mandlerne groft.
3. Bland grød, skyr og mandler sammen, og smag evt. til med sukrin eller andet ikke-energigivende sødemiddel.
Energi pr. portion: 294 kcal, fedt 8,3 g, kulhydrat 42 g, protein 15 g
Opskriften er fra kogebogen: Tab 12 kilo på 12 uger