Nudler med kylling og karry
SPONSORERET indhold

Nudler med kylling og karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. jan. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Nudler med kylling og karry
250 g hvidkål
2 løg
4 gulerødder
500 g hakket kylling
1 spsk. karry
4 dl bouillon
1 dl sojasauce
2 fed hvidløg
2 spsk. fintreven ingefærknold
2 spsk. lime- eller citronsaft
salt, peber
250 g ægnudler
Pynt:
evt. persille

  1. Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem i tern. Skær gulerødderne i tynde små stænger.
  2. Svits det hakkede kød i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det kort med. Tilsæt bouillon, sojasauce, hvidløg, ingefær og limesaft. Kog retten op, og lad den snurre ca. 15 min. under låg.
  3. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen, og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med 2-3 min. Smag til med salt og peber. Ved servering kan du evt. pynte med persille.