Opskrift på svinekotelet med hvide asparges, brunet citronsmør og kapers
SPONSORERET indhold

Svinekotelet med hvide asparges, brunet citronsmør og kapers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvide asparges kræver lidt mere tilberedning end grønne, men smagen er uovertruffen.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
22. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

4 svinekoteletter
salt og peber
1 kg hvide asparges
100 g smør
saft og skal af 1 citron
1 glas kapers
5 forårsløg
kogte nye kartofler til servering

Sådan laver du svinekotelet med asparges

Skræl de hvide asparges og flæk dem, hvis de er meget tykke (det er altid en god idé at gå efter de tykkeste asparges).

Steg svinekoteletterne i lidt smør i ca. 10 min på hver side. Drys med salt og peber og lad dem hvile frem til servering.

Steg de hvide asparges gyldne på den ene side. Smelt resten af smørret ved og lad det blive brunt og nøddeduftende. Tilsæt citronskal og –saft, kapers samt forårsløg skåret i tynde ringe. Tag straks panden af varmen.

Servér gerne de stegte asparges med kogte nye kartofler.


Se også opskrift på Asparges med rygeost, rejer og ramsløg