Lav livretter fra Italien
SPONSORERET indhold

Lav livretter fra Italien

Eva Ravnbøl bor i Rom og er kogebogsforfatter. Her giver hun dig sine italienske favoritter!

Af: Eva Ravnbøl Foto: Line Thit Klein
09. nov. 2013 | Mad | ALT for damerne

Er der en, der ved noget om italiensk mad, er det Eva Ravnbøl. Med fast base i Rom har hun noget nær spist sig igennem støvlelandet de sidste 23 år som skribent, kogebogsforfatter og tv-vært, senest på DR-programmet ”Min italienske drøm”. Få opskrifterne på hendes italienske livretter her.

PRØV OGSÅ: Autentiske opskrifter fra Toscana

Pasta med tomat-chili-sauce og bacon
Den mest klassiske af alle romerske pastaretter – hav altid ingredienserne klar! Få opskriften her.



Oksefiletstrimler med cherrytomater og rucola
Den nemmeste og hurtigste hovedret, jeg kender. Jo bedre og tyndere skåret kød man bruger, jo lækrere. Peperoncino er prikken over i’et. Få opskriften her.



SE OGSÅ PÅ HJEMMET.DK: Italiensk torskefilet



Kylling i rosmarin og sorte oliven
Dejlig simremad, der kan laves i god tid. Kyllingen skal være god og gerne økologisk. Smagen bliver fremhævet af vin og peperoncino. Få opskriften her.



Pasta i kartoffelsuppe
Lækker, sund og børnevenlig suppe, som man altid kan lave i sidste øjeblik. Få opskriften her.



Isdessert fra Sardinien
Sardinske Leo ejer mit yndlings-trattoria i Rom og har selv opfundet denne lækre isdessert. Få opskriften her.