Sportstøj
SPONSORERET indhold

Guide: Her er sæsonens smukkeste sportstøj

Tag benene på nakken og løb ud i forårsvejret. Her er vores guide til smukt sportstøj, som er på markedet lige nu.

Foto: Adidas
12. apr. 2016 | Mode | Eurowoman

I løbet af det seneste år er sportstøjet rykket længere og længere ind i vores hverdagsgarderobe, og det er blevet helt normalt at gå i yogabukser og sports-bh, også når man ikke er på vej til eller fra træning.

LÆS OGSÅ: Hvor "conscious" er H&M?

"Athleisure", som trenden er blevet døbt, ser ud til at fortsætte ind i 2016, og af samme grund bliver sportsbrandsene hele tiden skarpere på deres design, som ikke bare skal være godt og praktisk at træne i, men også give selvtillid og komplimentere bærerens generelle stil og smag. Samtidig er nye brands med speciale i netop "athleisure" dukket frem på markedet med interessante kollektioner og nye takes på traditionelt active wear.

I forårets kollektioner er der masser af smukke prints og farver, og vintage-inspirationen fornægter sig heller ikke hos mange af de store sportsbrands.

LÆS OGSÅ: "Jeg har fundet verdens bedste og billigste hårkur"

Her er et udvalg af det sportstøj, der lige nu giver os lyst til at løbe ud i forårssolen:

TORY SPORT CHEVRON LEGGINGS: Tory Sport er designer Tory Burchs sportstøjslinje, som hun startede op i 2015 som en del af Tory Burch-brandet. Linjen fokuserer på sportsgrene som tennis og golf, men har sportstøj, der passer til det meste. Stilen er inspireret af klassisk 60'er-modernisme med enkle snit, rene farver og grafiske detaljer. Leggings: $125 her. 


ADIDAS ARCHIVE SHORTS: Vi bliver i det vintage-inspirerede med disse shorts fra Adidas forårskollektion, som ifølge Adidas hylder det kurvede snit fra 1994 Adilize-træningsdragten, som brandet har fundet frem fra arkiverne. De er lavet i plisseret nylon og har afrundede kanter, markeret af et hvidt kantebånd for at fuldende retrolooket. 400 kr. her.  


HUMMEL SIA SEEMLESS 3/4 TIGHTS + SPORTS TOP:Sia-linjen i Hummels ss16-kollektion er designet i samarbejde med energii.dk i et tyndt og strækbart materiale uden sømme, som gør tøjet behageligt at bevæge sig i. Stoffet er hurtigttørrende og ifølge Hummel "antibakterielt behandlet", så svedlugten minimeres. Tights: 300 kr. her. Top: 300 kr. her.

NIKELAB ESSENTIALS DRI-FIT TIGHTS & PRO THREE-QUARTER TOP: Dette smukke, olivengrønne sæt fra NikeLab er designet i et tætsiddende, hurtigttørrende materiale, og så har det fine detaljer, som de transparente indsnit i bukserne og det croppede snit på toppen. Toppen kan ikke erstatte en løbe-bh, da der ikke er støtte i den. Tights: $195 her Top: $110 her. 

PRISMSPORT SPRINT CAPRI-DENIM WITH BLUE PYTHON TRIM:Prismsport er et af de nyere sportsbrands, der udfordrer de tunge mærker på markedet med innovativt design og sans for detaljer og moderigtige snit. Brandet er særligt kendt for sine smukke prints. Her er et par tights fra ss16-kollektionen. Tights: $84 her. 

LULULEMON ATHLETICA DEFINE JACKET: Lululemon har i et stykke tid tronet som et af de helt store mærker på "Athlesiure"-markedet med smukke bud på især yoga- og løbetøj. Vi er vilde med brandets nye "to-and-from"-jakke, som er god til forårets skiftende vejr. 128 euro her. 

KORAL POWER PLAY BRA & MYSTIC CAPRI LEGGING: Koral er også et af de "up-coming" brands, der spås en stor fremtid som producent af feminint og moderne sportstøj. Dette ret festlige sportssæt fra brandet lever bestemt op til navnet "Koral" med det mangefarvede, skinnende look, og er, som Koral også selv noterer på sin hjemmeside, en god blanding af "fashion and function". Bh: $120 her.  Tights: $ 110 her. 

OUTDOOR VOICES ATHENA TANK & TWO-TONE WARM-UP LEGGING: Outdoor Voices er et hypet, amerikansk sportsbrand som laver sportstøj, man også har lyst til at have på, når man ikke har sved på panden. Dette sæt er godt til for eksempel løb og yoga og fås i flere friske forårsfarver - blandt andet denne smukke blå. Tanktop $60 her. Legging $95 her.

CASALL TRÆNINGSTOP: Danske Stræk og Bøj har specialiseret sig i tøj til dans, men har bestemt også gode bud på tøj til andre sportsgrene - for eksempel har de meget yogatøj i god kvalitet. Vi kan godt lide denne træningstop fra Casall, som kan bruges til det meste sport, og så er detaljen med de krydsede stropper på ryggen smukt tænkt. Top 500 kr. her. 

TRACKSMITH BELL LAP RACE TOP: Tracksmith er et brand, der fokuserer benhårdt på løb og producerer løbetøj i god kvalitet til ambitiøse motionister med en klassisk smag. Denne mørkeblå løbetop kombinerer på fornem vis løbe-bh og top, og så er vi glade for det enkle, tidløse design. Top $64 her.

KARI TRAA KRISTINA TIGHT:Det norske brand Kari Traa laver løbetøj i god kvalitet som kan købes hos mange sportsbutikker herhjemme og online. Denne tight er både blød, elastisk og hurtigttørrende med en bred elastik i taljen, som sikrer at de sidder, som de skal. 550 kr. her. 

LÆS OGSÅ: Laura vil lave luksusmodens svar på Airbnb

LÆS OGSÅ: Her er Yves Saint Laurents nye kreative direktør

LÆS OGSÅ: Våde drømme: Disse smukke jakker får dig til at håbe på forårsregn