15 ting, der går op for dig når du bliver voksen
På et tidspunkt går det op for dig, at du er ved at blive voksen. Her er 15 tegn på det.

15 ting der går op for dig, når du bliver voksen

Er du blevet voksen? Her er tjeklisten.

Livet var meget nemmere dengang, nogen passede på os. Men når man bliver voksen, skal man passe på sig selv, passe på sine penge og puste på sine egne sår, når man slår sig. Vi har samlet 15 sur/søde åbenbaringer, der rammer os som voksne.

LÆS OGSÅ: 25 "kloge" beslutninger, du kun tager, når du er fuld

(Disse åbenbaringer har vi fået som voksne)

1// Penge er enten kilden til eufori .....2//....eller angst, alt efter hvilken en ende af måneden, du befinder dig i.3// Der ikke nogen, der putter plaster på og puster, hvis du falder og slår dig.4// Du behøver ikke at spise grønsagerne for at få dessert, du kan bare spise dessert til aftensmad.5// Regninger... og flere regninger - og din cykel bliver gerne stjålet lige på det tidspunkt, hvor du skal betale dem...6// Forsikringer er smarte at have..


LÆS OGSÅ: Hvad betyder det, når en mand vil "putte" bagefter? 


7// Hvis du får et arbejde, kan du rent faktisk også miste det.


8// Du kan ikke bare blive op hele natten. Du skal op og på arbejde, og din chef er ligeglad med, om du lige var i gang med at se Breaking Bad eller gerne ville drikke drinks med veninderne, som du ikke ser nok til i forvejen.9// Du opdager, at du er nødt til at være din egen forælder og holde op med at prøve at fikse alle andre.


10// 12-årige går bedre klædt, end du gør.11// Det føles som en lettelse at aflyse aftaler og blive på sofaen i dit eget selskab.12// Folk spørger i højere grad, hvad du laver for tiden, frem for hvordan du har det.


13// Man kan ikke gøre alle glade.


14// SKATs hjemmeside er ikke for voksne, den er for overmennesker.


15// Man bliver klogere på sig selv, fordi det går op for en, at man ikke ved det hele, men i det mindste ved en smule mere for hvert år der går.


LÆS OGSÅ: Livslektier jeg har lært af tv-serier

LÆS OGSÅ: Hvornår er det okay at slå op med en veninde?

LÆS OGSÅ: ”Kære dagbog… jeg var fuld og havde ingen modstandskraft.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_dmjpg.jpg