Michael Robak
SPONSORERET indhold

Kære Robak: “Hvor møder man en kæreste, når man er 50?”

Jeg er klar til at finde kærligheden igen efter en hård skilsmisse, men hvor finder jeg den, spørger en læser i denne uges brevkasse. Læs svaret fra Go’morgen Danmark-vært Michael Robak, der hver uge tager stilling til livets små og store dilemmaer.

Af: Michael Robak
05. mar. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

Kære Robak,
Jeg blev for næsten tre år siden forladt af min mand, som jeg har været gift med i over femogtyve år. Det har været en lang kamp at finde fodfæste igen – både psykisk og økonomisk. Jeg måtte flytte til en anden by og måtte på mange måder starte forfra. Samtidigt har det også været meget hårdt for vores store søn, som var meget vred på sin far, som gennem længere tid havde været mig utro, og som nu bor sammen med den nye kvinde. For et halvt år siden flyttede min søn hjemmefra, og jeg er igen begyndt at få overskud i min hverdag. Det betyder blandt andet, at jeg har fået lyst til at møde kærligheden igen. Jeg vil ikke giftes igen eller bo sammen med en mand, bare opleve alle de bedste sider af et parforhold. Jeg har dårlig ryg og er derfor ikke ude på arbejdsmarkedet, så jeg møder ikke en masse nye mænd i min hverdag. Så nu er spørgsmålet, hvor møder man en mand, når man bor i en lille by og har rundet de 50? En veninde har foreslået at gå på netdating, men jeg tror, at jeg er for blufærdig til den slags.
Venlig hilsen Kate

Kære Kate,
Jeg synes det samme som din veninde – du skal da netdate! Der kommer næppe en høj, flot ridder og banker på dit køkkenvindue med sin lanse en tilfældig frostklar formiddag i februar. Hvis man vil møde kærligheden må man satse. I gamle dage var kontaktannoncer totalt tabu. En ældre enke i min familie fandt sig sidst i 1970'erne en ny mand på kontaktsiderne i en avis. Det var en hemmelighed – som vi alle kendte til – men som INGEN måtte tale om. Den gang, troede man (fejlagtigt), at den slags annoncer kun var for tabere med kontaktbesvær, sådan er det absolut ikke mere. I dag finder hver tredje dansker sin partner på nettet, der er intet at være flov eller blufærdig over. Det er bare med at komme i gang! Du fortjener i dén grad lidt sjov og kærlighed efter dine tre svære år.

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Min mand er gået helt ned efter en fyring"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Er 5 dages drukferie o.k?"

LÆS OGSÅ: Kære Robak: "Min kæreste og jeg er ikke enige om børnenes filmkiggeri"