Opskrift på vagtler med hoisinsauce
SPONSORERET indhold

Vagtler med hoisinsauce

Lækker gæstemad til til nytårsaften - byd dine gæster med lækre vagtler i hoisinsauce. Opskriften finder du her:

Af: Anne Hjernøe
29. dec. 2009 | Livsstil | ALT for damerne

Til 6 personer

 

6 vagtler
koldpresset jomfruolivenolie
et drys Maldon salt.
Marinade:
3 spsk hoisinsauce
2 tsk Ketjap manis, sød soja
2 spsk friskrevet ingefær.

Drys:
2 forårsløg
en håndfuld friskhakket mynte eller koriander
en finthakket rød mellemstærk chilifrugt.

Smør vagtlerne med lidt olie og giv dem et drys salt og steg dem i ovnen ved 200 grader i 12 minutter. Smør dem derefter med marinaden og giv dem yderligere 8-10 minutter. Servér dem varme med et godt drys hakkede forårsløg, koriander og finthakket rød chili.