Opskrift på marineret culottesteg

Foto: Mikkel Adsbøl Marineret culottesteg

Opskrift på marineret culottesteg

Marineret culottesteg

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

½ bdt oregano
½ bdt timian
½ pk rosmarin
2 spsk olie
1 okseculottesteg (ca 1,5 kg)

Sådan laver du culotten

Hak alle de friske krydderurter fint sammen. Hæld lidt olivenolie over kødet, og skær det i fedtkanten, så du kan få arbejdet alle urterne helt ind i kødet. Gnub og masser den godt så du virkelig får det hele med. Lad den stå i gerne natten over – mindst 2 timer. Kom den i varm ovn på ca 175 grader i ca 1 time alt afhængig af størrelse. Anvisning står som regel på pakken, ellers spørg hvor du køber den. Lad den køle af, og skær nogle skiver til at tage med på din skovtur.

Tip:
Du kan marinere din steg på mange forskellige måder med lige præcis dine yndlingsurter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Culotte, Oksekød, Dansk mad, Steg, Louise Bruun og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg