Opskrift på marineret culottesteg
SPONSORERET indhold

Marineret culottesteg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
01. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

½ bdt oregano
½ bdt timian
½ pk rosmarin
2 spsk olie
1 okseculottesteg (ca 1,5 kg)

Sådan laver du culotten

Hak alle de friske krydderurter fint sammen. Hæld lidt olivenolie over kødet, og skær det i fedtkanten, så du kan få arbejdet alle urterne helt ind i kødet. Gnub og masser den godt så du virkelig får det hele med. Lad den stå i gerne natten over – mindst 2 timer. Kom den i varm ovn på ca 175 grader i ca 1 time alt afhængig af størrelse. Anvisning står som regel på pakken, ellers spørg hvor du køber den. Lad den køle af, og skær nogle skiver til at tage med på din skovtur.

Tip:
Du kan marinere din steg på mange forskellige måder med lige præcis dine yndlingsurter.