Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

cheesecake i glas
Foto: Maja Ambeck Vase Cremet vaniljecheesecake i glas - lynhurtig og toplækker dessert.

nem cheesecake i glas

Nemme cheesecakes i glas

Cremet vaniljecheesecake i glas toppet med syltede kirsebær, kirsebærsirup og havreknas og serveret i små, fine glas. Lynhurtig og toplækker dessert.

clock 35 minutter
printer Print
plate 6-8 små glas

Havrekiks:
100 g havrekiks
50 g smør
1 nip salt

Fyld:
300 g flødeost
150 g skyr
75 g sukker
1 vaniljestang, korn heraf
1-2 spsk citronsaft

Pynt:
6-8 amarenakirsebær + sirup derfra rød skovsyre

Sådan laver du

Havrekiks: Kom kiksene i en frysepose, og knus dem til krummer. Smelt smørret, lad det køle en smule af, og hæld det ned til kiksekrummerne sammen med et nip salt. Mas kiksemassen flad, og kom den i fryseren, til den har sat sig.

Fyld: Pisk flødeost, skyr, sukker, vaniljekorn og citronsaft let og luftigt i en skål. Kom massen i en sprøjtepose med rund tylle, og fordel den i 6-8 små glas.

Pynt: Dekorer hvert glas med et kirsebær, lidt kirsebærsirup, brud af havrekiks og skovsyreblade lige inden servering.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert og Cheesecake