sund ret med svinekotelet
SPONSORERET indhold

Svinekotelet & mango-agurke-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ret, der gør sig ekstra godt på grillen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. aug. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 svinekoteletter a 100 g
1 spsk olivenolie til pensling
salt, peber citrontimian

Salat:
1 snittet agurk
1 snittet fennikel
kød af 1 mango i mundrette stykker
250 g cherry- eller aromatomater i halve
frisk mynte
2 spsk appelsinsaft
1 spsk appelsin- eller citronolie
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du: Pensl kødet med olie, drys salt, peber og timian på, og grill det i 3-4 minutter på hver side. Bland alle ingredienser til salaten, og smag til med appelsinsaft, citrusolie samt salt og friskkværnet peber. Server den til kødet med groft brød, som evt. også har været en tur på grillen.

● ● ● Energi pr. person: 590 kcal, fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %