sund ret med svinekotelet

Foto: Maria Warnke Nørregaard

sund ret med svinekotelet

Svinekotelet & mango-agurke-salat

En ret, der gør sig ekstra godt på grillen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

4 svinekoteletter a 100 g
1 spsk olivenolie til pensling
salt, peber citrontimian

Salat:
1 snittet agurk
1 snittet fennikel
kød af 1 mango i mundrette stykker
250 g cherry- eller aromatomater i halve
frisk mynte
2 spsk appelsinsaft
1 spsk appelsin- eller citronolie
300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du: Pensl kødet med olie, drys salt, peber og timian på, og grill det i 3-4 minutter på hver side. Bland alle ingredienser til salaten, og smag til med appelsinsaft, citrusolie samt salt og friskkværnet peber. Server den til kødet med groft brød, som evt. også har været en tur på grillen.

● ● ● Energi pr. person: 590 kcal, fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Svin og Agurkesalat