Mættende vintersalater med kål
SPONSORERET indhold

Lav 4 mættende vintersalater med kål

Den knasende kål er sund og i sæson – og superlækker i salater. Her får du opskrifterne på fire skønne opskrifter med spidskål, rødkål, grønkål & rosenkål. Alle opskrifter er til fire personer.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
28. dec. 2013 | Mad | ALT for damerne

Spidskålssalat med fennikel, gulerod, hertil tørrede morbær, amarenakirsebær og tørret æble.
Dejlige smagsnuancer og masser af næring og mæthed fra grove grøntsager og syrlighed og sødme fra de tørrede bær.
Få opskriften på den lækre spidskålssalat her!




Rødkålssalat med rødbede, bagte blommer og råsyltede tranebær
En magentarød åbenbaring af en salat med dejlig sprødhed, syrlighed og sødme.
Få opskriften på rødkålssalaten her!



Grønkålssalat med mormordressing, appelsin, pære, dadler og hasselnødder
Skøn salat med frugt, som får ungerne til pludselig at gide at spise grønkål...
Få opskriften på grønkålssalat med mormordressing her!




Rosenkål med julesalat, granatæblekerne og friske æbletern
Julesalatens lette bitterhed går fint i spænd med kålens sødme, æblets friskhed og granatæblets knasende syrlighed.
Få opskriften på rosenkål med julesalater her!



LÆS OGSÅ: Se 5 gode grunde til at spise kål

Flere opskrifter på rødkålssalat:

Rødkålssalat med rødbede, bagte blommer & råsyltede tranebær

Sprød rødkålssalat med ingefær, ristede nødder, pærer og dadler

Sprød rødkålssalat med nødder, figner og chili

Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød

Rødkålssalat med appelsinskal og kaki