Lady Gaga

Foto: Emma McIntyre/Getty Images Lady Gaga til den 24. udgave af Critics' Choice Awards.

Lady Gaga Critics' Choice Awards

Lady Gaga har endnu engang stjålet vores hjerter i en drøm af en kjole

Lady Gaga lyste op som en stjerne til årets Critics' Choice Movie Awards, der præsenteres af BFCA for at ære de bedste filmiske præstationer.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er nogle her på redaktionen, der har en helt særlig kærlighed for Lady Gaga – eller Stefani Joanne Angelina Germanotta, som den 32-årige amerikaner borgerligt hedder.

LÆS OGSÅ: Der var især én, der stjal al fokus på Golden Globes’ røde løber

Hun er en kvinde med sin helt egen stil, og selvom vi til tider har rynket lidt på næsen over kødkjoler og andet lidt for eklektisk, har vi elsket det eksperimenterende og jantelovsmodsættende, som må antages at være Lady Gagas agenda for hendes påklædning.

Lady Gaga når det er bedst i videoen til Beyoncé-samarbejdet ”Telephone”.

På det seneste har det dog været som om, vi har fået en ny, raffineret Stefani at se. Senest i sidste uge til Golden Globes’, hvor valget faldt på en periwinkle-farvet Valentino-kjole og i aftes til den 24. udgave af Broadcast Film Critics Associations Critics' Choice Awards.

Lady Gaga Critics' Choice Awards

Til prisuddelingen havde Gaga valgt en Calvin Klein by Appointment-kjole i en sart rosa-farvet silkecrepe, som ikke bare akkompagnerede hende ned af den røde løber, men også op på scenen, da hun modtog prisen for Best Actress i filmen ”A Star is Born” – en pris hun måtte dele med Glenn Close for hendes optræden i "The Wife”.

Som om kjolen ikke var smuk nok i sig selv, markerer den også slutningen på en æra. Det er nemlig den sidste Calvin Klein-kjole, vi kommer til at se fra Raf Simons tid hos det amerikanske hus, hvilket Calvin Kleins nuværende kreative direktør og Raf Simons højre hånd igennem mange år, Pieter Mulier markerer med et #lastdress på sin Instagram-profil. Vi siger tak!

Se, hvad vi ellers skriver om: Lady Gaga, Kendte, Stil, Kvindernes kampdag og Kjoler