Indretning
SPONSORERET indhold

Nem orden hjemme hos indretningsarkitekt Mille Fly

Indretningsarkitekt Mille Fly viser en stribe lette løsninger til at undgå kaos i boligen.

Af: Pia Olsen/Living Stories Foto: Anitta Behrendt
19. okt. 2015 | Bolig | BoligLivSpørger du Mille, har vitrineskabe den forunderlige evne, at tingene er gemt lidt væk, selvom der er glas i ruderne til at give overblik. Skabet her er fra House Doctor.

Mille Fly
… er selvstændig indretningsarkitekt for Fly+Helsted, som hun har sammen med fotograf Sofie Helsted. Mille bor sammen med sin mand og deres fire piger i et 200 kvadratmeter stort hus i Gentofte.

– Jeg er i interiørbranchen, og jeg får hele tiden nye input, der skal prøves af. Samtidig er jeg virkelig dårlig til at smide ud. Jeg har stadig breve liggende, fra da jeg var fire år, fortæller indretningsarkitekt Mille Fly. Milles samlerglæde kombineret med mand, fire børn og hus gør, at hun må tænke i praktiske, hurtige løsninger. Hverdagen skal fungere! F.eks. er konsolskufferne i spisestuen nødløsningen, når der skal ryddes op, lige inden der kommer gæster. Og i stuen er der lukket opbevaring i bunden af bogreolen, hvor pigerne kan smide deres sager, når de kommer hjem fra skole.

– Den største udfordring er de hverdagsting, som ikke rigtig har en plads. F.eks. har en bog plads i bogreolen. Men hvor lægger man sedler? Eller nøgler? De ting kommer ofte til at ligge på køkkenbordet. Og dét  roder, griner hun og indrømmer, at hun trives bedst i lidt kaos.

– Hvis jeg begynder at arrangere for meget, f.eks. stiller en pude for stift, er det ikke hyggeligt for mig. Men hvis puderne ligger tilfældigt, kan jeg bare sætte mig og slappe af, siger Mille.


Når man har fire børn, der elsker at sidde og tegne ved spisebordet, er et konsolbord med skuffer guld værd, når der skal ryddes hurtigt op. Konsolbord fra House Doctor, vase fra Kähler og lampe fra Bestlite.

TIP
Vælg konsolborde, sofaborde og sideborde med hylder – på den måde får du ekstra meget opbevaring ud af dit møbel.


Mille har hængt bogkasser på væggen som en stor bogreol med låger nederst. Bag lågerne skjuler pigernes skolesager sig. Bogkasserne er fra Trævarefabrikernes Udsalg, lampen fra designdelicatessen.dk og æsken fra House Doctor.


En gruppe mindre ting står samlet på en bakke for at skabe lidt orden. Bakke fra Louise Roe, glasmontre købt i Sverige og grøn æske fra Japan.

Milles 3 tips til nem orden
• Erkend dine behov! Det går ikke at købe et skoskab til fire par sko, hvis du har 36 par.
• Placer dine ting, hvor du skal bruge dem. Stil det, du bruger mest, længst fremme på hylden.
• Respekter andres forhold til rod. Og så skal alle jo naturligvis rydde op efter sig selv.

► SE OGSÅ: Sådan holder vi orden: Opbevaring med ro på
► SE OGSÅ: Sådan holder vi orden: Møbler med sjæl
► SE OGSÅ: Sådan holder vi orden: Skæve fund & bøger