Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på havregrynskugler
Foto: Thomas Hergaard Hjemmelavede havregrynskugler

Havregrynskugler

Havregrynskugler er rigtig børnekonfekt. Kugler, man selv har trillet, smager ekstra godt!

30-35 stk. havregrynskugler
Print

Havregrynskugler

5 dl havregryn
2 dl flormelis
1 dl kakao
100 gram smeltet smør
3-4 spsk. solbærsaft
1 dl kokosmel

Sådan laver du havregrynskugler

1. Rør havregryn, flormelis og kakao sammen med smør og saft. Hvis massen er meget blød, sættes den i køleskab, 5-10 min. før den formes til kugler, der trilles i kokosmel.
2. Sæt havregrynskuglerne i køleskab ca. 30 min., til de er faste.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kokos

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao

Tip

Havregrynskugler er rigtig børnekonfekt. Kugler, man selv har trillet, smager ekstra godt!

Se, hvad vi ellers skriver om: Havregrynskugler, Julebag, Konfekt, Søde sager og Dessert