Opskrift på havregrynskugler
SPONSORERET indhold

Havregrynskugler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Havregrynskugler er rigtig børnekonfekt. Kugler, man selv har trillet, smager ekstra godt!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
13. sep. 2015 | Mad | Hjemmet
30-35 stk. havregrynskugler

Ingredienser

Havregrynskugler

5 dl havregryn
2 dl flormelis
1 dl kakao
100 gram smeltet smør
3-4 spsk. solbærsaft
1 dl kokosmel

Sådan laver du havregrynskugler

1. Rør havregryn, flormelis og kakao sammen med smør og saft. Hvis massen er meget blød, sættes den i køleskab, 5-10 min. før den formes til kugler, der trilles i kokosmel.
2. Sæt havregrynskuglerne i køleskab ca. 30 min., til de er faste.

 

SE OGSÅ: Havregrynskugler med energi

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kokos

SE OGSÅ: Havregrynskugler med kakao