Opskrift på kæmpebiscotti med mørk chokolade
SPONSORERET indhold

Kæmpebiscotti med mørk chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De klassiske, italienske småkager i kæmpeklæder. Med skøn vaniljesmag og ­gavmilde mængder mørk chokolade. Perfekte til at dyppe i en stor kop kaffe.

07. mar. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
10-12 store småkager

Ingredienser

Af Maja Ambeck Vase

150 g mel
1/2 tsk bagepulver
120 g rørsukker
1 vaniljestang, kornene heraf
1 nip salt
2 æg
175 g mørk chokolade

Sådan gør du

Bland mel og bagepulver i en skål. ­Tilsæt sukker, vaniljekorn, salt og æg, og rør til ensartet dej. Hak 75 g chokolade groft, og rør den i dejen. Rul dejen til en lang pølse, og bag den i 25 minutter ved 175 grader. Lad den køle af et par minutter, og skær den ud i 2 cemtimeter tykke stænger. Læg stykkerne ned, og bag dem i yderligere 25 minutter ved 125 grader. Lad småkagerne køle helt af.

Smelt (og temperer) den resterende chokolade, og dyp de ­afkølede småkager deri.

TIP: Kom også meget gerne en håndfuld ristede nødder i dejen. Eller krydr småkagerne med lidt økologisk appelsin- eller citronskal.